Ρυτίδες

Θεραπείες Ρυτίδων

Οι πλέον εξειδικευμένες θεραπείες εξάλειψης Ρυτίδων, σύμφωνα με την δική σας ξεχωριστή περίπτωση. Διότι, η εμφάνιση ενός υγιούς, νεανικού και λαμπερού δέρματος μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και βελτιώνει την διάθεση μας!

Τι είναι οι Ρυτίδες;

Οι Ρυτίδες είναι γραμμές και πτυχώσεις που σχηματίζονται στο δέρμα και χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, τις Δυναμικές Ρυτίδες και τις Στατικές Ρυτίδες.

Ποιές είναι οι Δυναμικές Ρυτίδες και που οφείλονται;

Οι Δυναμικές Ρυτίδες, γνωστές ως Ρυτίδες Έκφρασης, σχηματίζονται από τις επαναλαμβανόμενες μυϊκές συσπάσεις του προσώπου και απαντώνται στις περιοχές έντονης κινητικότητας, όπως μέτωπο, μεσόφρυο, περιοφθαλμικά (πόδι της χήνας), περιστοματικά, ρινοπαρειακές, λαιμός.

Αρχικά, εμφανίζονται μόνο κατά την διάρκεια της έκφρασης, αλλά με την πάροδο του χρόνου γίνονται μόνιμες. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, όπως το κάπνισμα, επιταχύνουν τη διαδικασία.

Εξάλειψη Δυναμικών Ρυτίδων:

Η ενδεδειγμένη μέθοδος εξάλειψης των Δυναμικών Ρυτίδων είναι οι θεραπείες με Βοτουλινική Τοξίνη.

H εξειδικευμένη Δερματολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη, μετά από κλινική εξέταση και ανάλυση του προσώπου σας και των αναγκών του, επιλέγει με ακρίβεια τα σημεία εγχύσεως πριν τη θεραπεία.

Χάρη στην εμπειρία και την εξειδικευμένη τεχνική της, η θεραπεία με την Βοτουλινική Τοξίνη είναι ανώδυνη και γρήγορη και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό

Ποιές είναι οι Στατικές Ρυτίδες και που οφείλονται;

Οι Στατικές Ρυτίδες είναι μόνιμες πτυχώσεις του δέρματος και διακρίνονται στις Ατροφικές Ρυτίδες, τις Ρυτίδες Ελάστωσης και τις Πτυχές.

Η χρόνια έκθεση στην ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία συμβάλλει στη πρόωρη γήρανση του δέρματος, την λεγόμενη Φωτογήρανση, η οποία χαρακτηρίζεται από λέπτυνση της επιδερμίδας, αργή ανανέωση των κυττάρων, μειωμένη περιεκτικότητα του δέρματος σε κολλαγόνο, συσσώρευση της ηλιακής ελάστωσης (κατεστραμμένη ελαστίνη) στο χόριο και απώλεια του υποδόριου λίπους (λιποατροφία).

Τα Φωτογηρασμένα δέρματα εμφανίζουν λεπτές ρυτίδες, καφέ κηλίδες, μέλασμα, διάχυτες ευρυαγγείες, ηλιακούς φαγέσωρες, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις και θαμπή, τραχιά υφή. Σε προχωρημένα στάδια παρατηρούμε έντονη πάχυνση και πτύχωση του δέρματος (ελάστωση).

Οι κορυφαίες θεραπείες εξάλειψης των Στατικών Ρυτίδων:

Στη DermAesthete Clinic εφαρμόζουμε τις πλέον εξειδικευμένες θεραπείες εξάλειψης των Στατικών Ρυτίδων. Πατήστε εδώ για να τις διαβάσετε: