Κοσμετολόγος Τάνια Λεούση Δερματολογικό ιατρείο Πειραιά Αισθητική Δερματολογία Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Τάνια Λεούση

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Βιογραφικό

Κοσμετολόγος Τάνια Λεούση Δερματολογικό ιατρείο Πειραιά Αισθητική Δερματολογία Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Τάνια Λεούση

Διπλωματούχος Αισθητικός Κοσμητολόγος.

Η Τάνια Λεούση είναι εξειδικευμένη στην Κοσμητική Δερματολογία με μετεκπαιδεύσεις σε παγκόσια Masterclasses στο Μονακό, το Λονδίνο και το Παρίσι.


Τρέφω μεγάλη αγάπη για το επάγγελμα μου, γιατί αγαπώ την Ομορφιά και την Υγεία και επιθυμώ να τα προσφέρω στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται στο μέγιστο βαθμό. Η δημιουργία του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic ήταν ένα όνειρο που είχα από τότε που επέλεξα να ασχοληθώ με αυτό το υπέροχο επάγγελμα!

Οι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες της DermAesthete Clinic και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό έχουμε ένα κοινό στόχο: να προσφέρουμε υγεία και ομορφιά σε επιστημονική βάση με τον ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο!


Βιογραφικό:

Κατόπιν επιτυχών εισαγωγικών εξετάσεων, ενεγράφη και αποφοίτησε από το Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Είναι εξειδικευμένη στην Κοσμητική Δερματολογία, με μετεκπαιδεύσεις σε παγκόσμια Masterclasses στο Μονακό, το Λονδίνο και το Παρίσι.

Έχει λάβει πιστοποίηση σε εφαρμογές Ανανέωσης και Ανάπλασης του δέρματος, όπως εφαρμογή EBD μηχανημάτων (Laser, IPL και άλλων πηγών ενέργειας), Ενέσιμες Μεσοθεραπείες, Εξειδικευμένα Peelings, Θεραπείες Κυτταρίτιδας και Λιπογλυπτικής.

Επιπλέον, είναι εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην Ημιμόνιμη Αισθητική Διορθωτική Δερματοστιξία (permanent makeup) και την Ιατρική Διορθωτική Δερματοστιξία (medical makeup).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων Αισθητικής Δερματολογίας και  Δερματοχειρουργικής σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο:

  • World Congress of Cosmetic Dermatology
  • Laser and Aesthetics annual Congress Europe της European Laser Association
  • Aesthetic Anti-Aging World Congress Monaco
  • IMCAS Paris
  • International Masterclasses Conference on PMU
  • Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, και πολλά άλλα.

Επίσης, είναι ομιλήτρια σε Συνέδρια του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Κοσμητολόγων και στα Forum Υγείας στο Ζάππειο.