Λεύκανση

Λεύκανση Δέρματος Προσώπου

Οι κορυφαίες θεραπείες λεύκανσης, αναζωογόνησης και σύσφιξης δέρματος της DermAesthete Clinic σας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα με ασφάλεια. Τα πρωτόκολλα λεύκανσης του ιατρείου σχεδιάζονται πάνω στις ανάγκες του δέρματος σας, το βαθμό της Φωτογήρανσης και τα σημάδια που θέλουμε να εξαλείψουμε!

Κορυφαίες θεραπείες λεύκανσης, αναζωογόνησης και σύσφιξης:

Περιστατικά της DermAesthete Cinic Πριν & Μετά:

previous arrow
peristatika-leukansi-1
peristatika-leukansi-1
peristatika-leukansi-1
peristatika-leukansi-1
peristatika-leukansi-2
next arrow

Τι είναι η Φωτογήρανση;

Είναι η πρόωρη γήρανση του δέρματος, που προκαλείται από τις βλαβερές συνέπειες της Υπεριώδους Ηλιακής Ακτινοβολίας και εμφανίζεται στα φωτο-εκτεθειμένα μέρη. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι τραχιά υφή, ξηρότητα, Μελαγχρώσεις, λεπτές γραμμές, βαθιές Ρυτίδες, διάχυτη ερυθρότητα και ευρυαγγείες.

Η πρόωρη γήρανση αποδίδεται στην αύξηση της παραγωγής Ελεύθερων Ριζών ROS και στην εντατικοποίηση της δραστηριότητας των μεταλλοπρωτεϊνασών MMPs που προκαλεί η έκθεση στην UV υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Ποιές είναι οι Ελεύθερες Ρίζες ROS;

Οι Ελεύθερες Ρίζες ROS παράγονται στα κύτταρα του δέρματος που είναι άμεσα εκτεθειμένα στη UV ακτινοβολία. Ευθύνονται για τον κατακερματισμό του ώριμου κολλαγόνου και τη μειωμένη σύνθεση νέου κολλαγόνου. Προκαλούν άμεση βλάβη στα τοιχώματα των κυττάρων, στις λιπιδικές μεμβράνες, μιτοχόνδρια και το DNA των κυττάρων.

Οι MMPs είναι ένζυμα που καταστρέφουν την πλειονότητα των πρωτεϊνών στο χόριο, ιδίως τις ίνες του κολλαγόνου και αναστέλλουν τη νέα κολλαγονογένεση.

Η Φωτογήρανση κατατάσσεται σε τρεις κατηγορίες με βάση τη κλινική της εικόνα:

1.Εφηλίδες-κηλίδες, ευρυαγγείες, αυξημένη τραχύτητα, συμπτώματα ροδόχρου νόσου

2.Ρυτίδες, χαλάρωση, ελάστωση, ηλιακοί φαγέσωρες

3.Ακτινικές Υπερκερατώσεις, προκαρκινικές βλάβες, Μελάνωμα

 

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι από το προσωπικό αρχείο της DermAesthete Clinic. Κάθε ανατύπωση ή χρήση του υλικού αυτού απαγορεύεται.