Ηλεκτρική Ριζική Αποτρίχωση

Ηλεκτρική Ριζική Αποτρίχωση

Η Ριζική – Ηλεκτρική Αποτρίχωση είναι μια μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, όπως και τα Λέιζερ Αλεξανδρίτη. Είναι ιδανική θεραπεία για την εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφΐας στην ορμονοεξαρτώμενη περιοχή του προσώπου. Αποτελεί τη μόνη λύση για τις επίμονες λευκές τρίχες στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Στη DermAesthete Clinic, η Ριζική Αποτρίχωση γίνεται με την πλέον σύγχρονη συσκευή Ηλεκτρικής Αποτρίχωσης, η οποία είναι απόλυτα ασφαλής και εγκεκριμένη από τον CE. Επιπλέον συνδυάζει και τις δύο μεθόδους Ηλεκτρόλυσης και Θερμόλυσης.

Πως επιλέγουμε την κατάλληλη μέθοδο Ηλεκτρικής Ριζικής Αποτρίχωσης;

Η Υπεύθυνη Κοσμετολόγος της DermAesthete Clinic κα Λεούση επιλέγει την κατάλληλη μέθοδο Αποτρίχωσης με βάση τον τύπο της τριχοφυΐας σας (χνοώδες τρίχωμα, τελικές τρίχες, λευκές τρίχες), την ευαισθησία του δέρματος και το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας, ώστε να επιτύχουμε βέλτιστα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ Ηλεκτρόλυσης και Θερμόλυσης;

  • Η Ηλεκτρόλυση γίνεται με τη χρήση συσκευών συνεχούς ρεύματος προκειμένου να καταστραφούν ο βολβός, η θηλή και τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας.

Το αποτέλεσμα της Ηλεκτρόλυσης εξαρτάται από την χρονική διάρκεια του ρεύματος, την ένταση του ρεύματος και το βαθμό ενυδάτωσης του δέρματος.

  • Η Θερμόλυση γίνεται με τη χρήση συσκευών υψίσυχνου ρεύματος. Το ρεύμα υψηλής συχνότητας δρα στο βαθύτερο τμήμα του θυλάκου της τρίχας, ανεβάζει γρήγορα τη θερμοκρασία του και καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας.

Το αποτέλεσμα της Θερμόλυσης εξαρτάται από τη διάρκεια της εφαρμογής, την ένταση του ρεύματος, τη διάμετρο και το βάθος διείσδυσης της βελόνας, τη ποιότητα του δέρματος.

Είναι ασφαλής η Ηλεκτρική Ριζική Αποτρίχωση για την επιδερμίδα;

Είναι απόλυτα ασφαλής γιατί η περιεκτικότητα του δέρματος σε νερό αυξάνεται από την επιδερμίδα προς το εσωτερικό των ιστών. Επομένως, το ηλεκτρικό ρεύμα δεν επηρεάζει τα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας.

Το ρεύμα της Ηλεκτρικής Αποτρίχωσης επιδρά μόνο στον ιστό που εμφανίζει σημαντική ενυδάτωση, δηλαδή στη βάση του θυλάκου της τρίχας. Επίσης, το σμήγμα που βρίσκεται στο πάνω τμήμα του θυλάκου προστατεύει την επιδερμίδα γιατί δρα σαν μονωτικό υλικό.

Υπάρχουν παρενέργειες με τη μέθοδο Ηλεκτρικής Ριζικής Αποτρίχωσης ;

Εφόσον η θεραπεία εφαρμόζεται από το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό και υπό την επιβλέψη της Κοσμετολόγου και Δερματολόγου της DermAesthete Clinic, οι ανεπιθύμητες ενέργειες να μειώνονται στο ελάχιστο!

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε μια από τις πλέον σύγχρονες συσκευές Ηλεκτρικής Αποτρίχωσης, κατασκευασμένη εντός ΕΕ και εγκεκριμένη από τον CE.

Μετά τη θεραπεία υπάρχει μια αίσθηση καύσου, που συνοδεύεται από παροδικό ερύθημα και περιθυλακικό οίδημα. Αυτό όμως διαρκεί ελάχιστα και μετά από κάποιες ώρες υποχωρεί.

Βασική προϋπόθεση στη πρόληψη ανεπιθύμητων ενεργειών είναι η συμμόρφωση του θεραπευόμενου στις οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία.

Καλέστε στο 2100100692 για να προγραμματίσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού και να μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο της ριζικής Ηλεκτρικής αποτρίχωσης.