Fillers Υαλουρονικού Οξέος: 3 Βήματα για Φυσικά & Ασφαλή Αποτελέσματα Χωρίς Ανεπιθύμητες Ενέργειες

Λόγω της ικανότητάς τους να αναπληρώνουν τον χαμένο όγκο και να εξομαλύνουν ακόμη και τις έντονες ρυτίδες, τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή των μεθόδων αντιγήρανσης, αλλά και της συνολικής ενίσχυσης της εμφάνισης του προσώπου. Ωστόσο, έχοντας δει αποτελέσματα παραμόρφωσης σε φωτογραφίες διασημοτήτων στο διαδίκτυο, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια του τρόμου, αρκετοί άνθρωποι αποθαρρύνονται. Είναι όμως σημαντικό να σημειωθεί ότι τα εν λόγω αποτελέσματα δεν αποτελούν τον κανόνα. Η πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων δεν οφείλεται στα ίδια τα Fillers, αλλά περισσότερο στις παρενέργειες που προκύπτουν από την κακή χρήση τους ή ακόμη και από τις υπερβολικές απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων.

Ακολούθως, θα αναλύσουμε ποιες είναι και πού οφείλονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες των Fillers Υαλουρονικού Οξέος, και πώς μπορείτε να τις αποφύγετε με 3 βήματα, επιτυγχάνοντας παράλληλα άψογα, φυσικά και – κυρίως – ασφαλή αποτελέσματα.
Ας ξεκινήσουμε.

Ανεπιθύμητες Ενέργειες:

  • Αφύσικα αισθητικά αποτελέσματα, όπως το προεξέχον μέτωπο, τα πρησμένα μάγουλα, τα “duck lips” κ.λπ.
  • Αγγειακές επιπλοκές, όπως η απόφραξη ή νέκρωση των αγγείων.
  • Κοκκιώματα και ψηλαφητές μάζες.
  • Υπερευαισθησία, φλεγμονές και μικροβιακές μολύνσεις.

Πού οφείλονται:

  • Στην εφαρμογή Fillers από μη επαγγελματίες ιατρούς.
  • Στην εφαρμογή Fillers από ιατρούς με ανεπαρκή εκπαίδευση και εμπειρία.
  • Στη χρήση μη ασφαλών υλικών Fillers, χωρίς πιστοποιήσεις FDA & CE.
  • Στην εφαρμογή Fillers δίχως την τήρηση των κανόνων υγιεινής.
  • Στη χρήση Hyaluronpen. Το Hyaluronpen πρόκειται για Υαλουρονικό Οξύ τοποθετημένο μέσα σε στυλό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αποστειρώνεται σωστά και να μην διεισδύει στο σωστό βάθος, οδηγώντας σε ανομοιόμορφη υφή και εμφάνιση κοκκιωμάτων.

Όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω δεν έχουν σκοπό ούτε να σας τρομάξουν ούτε να σας αποτρέψουν από τη χρήση των Fillers Υαλουρονικού Οξέος, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελέσματα που δείχνουν απολύτως φυσικά και διαρκούν στο πέρασμα του χρόνου.

Αρκεί βέβαια να ακολουθήσετε τα 3 βήματα που παρατίθενται στη συνέχεια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες και να επιτύχετε τα όμορφα και ασφαλή αποτελέσματα που σας αξίζουν.

1. Επιλέξτε τον ιατρό σας προσεκτικά
Όταν μιλάμε για την εφαρμογή Fillers Υαλουρονικού Οξέος, εκτός από μια εξαιρετική μέθοδο αντιγήρανσης, μιλάμε επίσης και για μια καθαρά ιατρική διαδικασία, η οποία –όπως και κάθε άλλη ιατρική διαδικασία – ενδέχεται να παρουσιάσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Επομένως, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας να επιλέξετε με σύνεση τον ιατρό που θα εμπιστευτείτε. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να απευθυνθείτε αποκλειστικά και μόνο σε έμπειρους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στην εφαρμογή των Fillers Υαλουρονικού Οξέος.

2. Μην σκεφτείτε το κόστος
Αναγνωρίζουμε ότι το κόστος αποτελεί βασικό παράγοντα για τους περισσότερους από εμάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε κάθε είδους ευκαιριακές προσφορές. Προκειμένου να οδηγηθείτε στο επιθυμητό καλαίσθητο και ασφαλές αποτέλεσμα, τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι αξιόπιστα, επώνυμα βιοτεχνολογικά προϊόντα, εξειδικευμένα και πιστοποιημένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA και τον Ευρωπαϊκό CE. Είναι προτιμότερο να περιμένετε λίγο περισσότερο, αλλά να κάνετε τη βέλτιστη επιλογή ιατρού και προϊόντων, παρά να βιαστείτε βρίσκοντας την πιο οικονομική λύση, θέτοντας όμως σε κίνδυνο την εμφάνιση και την υγεία σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ενδεικτικά, η παγκοσμίως διακεκριμένη εταιρεία Juvederm προσφέρει τα Νο. 1 Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος, υψηλών προδιαγραφών και εγκεκριμένα από τον FDA και τον CE.

3. Αποφύγετε τις υπερβολές
Για την επίτευξη ενός αρμονικού και φυσικού αποτελέσματος, είναι ζωτικής σημασίας να ακούτε πάντα τις συμβουλές του ειδικευμένου ιατρού ή του πλαστικού χειρουργού σας, αποφεύγοντας τις υπερβολές με βάση τα πρότυπα ομορφιάς της εκάστοτε εποχής ή την πίεση που μπορεί να αισθάνεστε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι καλό να έχετε μια εικόνα του αποτελέσματος που επιθυμείτε, αλλά αυτή θα πρέπει να προκύπτει από τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που αισθάνεστε ότι αυθεντικά θέλετε για τον εαυτό σας. Οποιαδήποτε άλλη υπερβολή θα μπορούσε να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Συνοψίζοντας, τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος αποτελούν πράγματι μια ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδο αντιγήρανσης και βελτίωσης της εμφάνισης του προσώπου, αλλά μόνον όταν εφαρμόζονται από εξειδικευμένους ιατρούς, με τα κατάλληλα υλικά και χωρίς ακρότητες!