Ποιοί Είμαστε

‘Aρτεμις  Πινακουλάκη
Δερματολόγος
Αφροδισιολόγος
IMG_1242
Τάνια Λεούση
Κοσμετολόγος

Στη DermAesthete Clinic σκοπός μας είναι να προσφέρουμε αναβαθμισμένες Υπηρεσίες Υγείας και Ομορφιάς, με σεβασμό στην μοναδικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου.

Βασισμένοι στη ρήση του μεγάλου πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη “Το προλαμβάνειν Κρείττον εστί του Θεραπεύειν”, η σύγχρονη Δερματολογία ασχολείται τόσο με τη θεραπεία όσο και με τη πρόληψη των δερματικών παθήσεων μέσω της Αισθητικής Δερματολογίας.

Ο ρόλος της Αισθητικής Δερματολογίας ολοένα ενισχύεται και επεκτείνεται μέσω της συγχρονης τεχνολογίας επιτυγχάνοντας αναστροφή της βλάβης των κυττάρων του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου, αποκατάσταση της ισορροπίας του νερού των ιστών, πρόληψη της γήρανσης και του καρκίνου.

Με 35ετή εμπειρία ως Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος η Άρτεμις Πινακουλάκη και η Κοσμετολόγος Τάνια Λεούση δημιούργησαν με πολύ μεράκι και αγάπη τo Δερματολογικό Κέντρο DermAesthete Clinic, ένα μοντέρνο, minimal και γαλήνιο χώρο στο πλέον πολυσύχναστο και πολύβουο μέρος της πόλης του Πειραιά, το Πασαλιμάνι.

Στόχος μας στη DermAesthete Clinic είναι η υψηλή ποιότητα των παρεχομένων Υπηρεσιών κι αυτό περιλαμβάνει άρτια επιστημονική γνώση και κατάρτιση, συνεχή επιστημονική ενημέρωση, ανθρώπινη προσέγγιση, τεχνολογικό εξοπλισμό σε επίπεδο golden standards και επώνυμα βιοτεχνολογικά υλικά των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως για ασφαλείς θεραπείες με βέλτιστα, μοναδικά αποτελέσματα.


Ποιά είναι η φιλοσοφία μας όσον αφορά την άσκηση της Δερματολογίας:

Το δέρμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Όμορφο δέρμα είναι το υγιές δέρμα.

Η φροντίδα της υγείας του δέρματός μας, μας χαρίζει ψυχική ικανοποίηση, ευεξία και τονώνει σημαντικά την αυτοπεποίθησή μας.


 

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube για να δείτε video με τις θεραπείες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο!