Αντιοξειδοτικό Nanopeel Sesderma

Το Ferulac Antioxidant Nanopeel είναι #1 δημοφιλής θεραπεία αντιοξείδωσης της Mediderma.

Αντιμετωπίζει και διορθώνει τη φυσική Γήρανση και τη Φωτογήρανση, χάρη στην απίστευτη φόρμουλα νανοτεχνολογίας, η οποία επιτρέπει την ταχύτερη παράδοση κάθε συστατικού που περιέχεται σε αυτή.

Η φόρμουλα νανοτεχνολογίας αποτελείται από ένα κοκτέιλ υψηλής ποιότητας αντιοξειδωτικών συστατικών, που περιλαμβάνουν Βλαστοκύτταρα, Αυξητικούς Παράγοντες, DMAE, Ένζυμα Επιδιόρθωσης DNA, Βιταμίνες A & C, Φερουλικό Οξύ, Ψευδάργυρο και την πιο αγνή μορφή Αμινοξέων.

Τα δραστικά συστατικά, τα οποία είναι εγκλεισμένα σε νανο-λιποσώματα, διεισδύουν ευκολότερα και διαχέονται σε μεγαλύτερο βάθος σε σύγκριση με άλλα χημικά peeling. Έτσι έχουν αυξημένη αποτελεσματικότητα και ασφάλειά.

Στο Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Αντιοξειδωτικό Nanopeel Mediderma γιατί:

  • Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων
  • Βελτιώνει την υφή και το χρώμα του δέρματος
  • Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, αποτρέποντας την επιδερμική απώλεια νερού
  • Εφαρμόζεται όλο το χρόνο και τους καλοκαιρινούς μήνες
  • Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους φωτότυπους
  • Πρόκειται για απόλυτα ασφαλή θεραπεία, χωρίς parabens
  • Έχει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή
  • Δεν προκαλεί ερεθισμό

Σε ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία με το Αντιοξειδωτικό Nanopeel Mediderma;

Σε δέρματα θαμπά, με λεπτές γραμμές, Ρυτίδες, καφέ κηλίδες, Μέλασμα και διεσταλμένους πόρους.

Τι αποτελέσματα να περιμένω;

Μετά από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή του Nanopeel, βλέπουμε άμεση βελτίωση στην υφή, τη φωτεινότητα και το χρώμα του δέρματος, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του.

Το Αντιοξειδωτικό Nanopeel της Mediderma προστατεύει το δέρμα από από τις ελεύθερες ρίζες, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει τις Ρυτίδες, αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος, επιβραδύνει τη κυτταρική Γήρανση.