EMS Duette με Ραδιοσυχνότητες

EMS DUETTE + RADIOFREQUENCY

ems

EMS Duette με Ραδιοσυχνότητες: Στοχευμένη μυϊκή ενδυνάμωση, σύσφιξη και μείωση πόντων.

Τι είναι το EMS DUETTE;

Είναι μια ιατρική συσκευή που συνδυάζει ηλεκτρομαγνητικά κύματα μαζί με Ραδιοσυχνότητες. Στηρίζεται στην στατική ισομετρική άσκηση. Διεγείρει σε βάθος όλο το μυ, χωρίς να μπλοκάρεται από το ενδιάμεσο λίπος, με αποτέλεσμα να τον ενεργοποιεί στο 100%.

Πως λειτουργεί;

Το EMS Duette με Ραδιοσυχνότητες στηρίζεται στην ισομετρική άσκηση που περιλαμβάνει έντονη μυϊκή σύσπαση με σύντομη χρονική διάρκεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται οι σωστές μυϊκές ίνες και να επιτυγχάνεται στέγνωμα και γράμμωση των μυών μέσω της ενεργοποίησης του φωσφογονικού και του γλυκολυτικού συστήματος του οργανισμού μας.

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά, περιλαμβάνει 3 φάσεις και εγγυάται μια ασφαλή και σωστή εκγύμναση:

Φάση 1η : Warm Up – Προετοιμασία των μυών

Φάση 2η : Work Out – Ενεργοποίηση του ATP-PC , έντονη σύσπαση των μυών και κάψιμο θερμίδων.

Φάση 3η : Stretch – Επαναφορά των μυών και αποβολή των καματογόνων ουσιών.

Ποιες είναι οι κυριότερες ενδείξεις της θεραπείας;

Είναι ιδανικό για:

 • Όσους επιθυμούν να έχουν σφριγηλό δέρμα, να χάσουν πόντους και λίπος και γενικά να ενισχύσουν την υγιή λειτουργία του οργανισμού τους.
 • Όσους δεν προλαβαίνουν να γυμναστούν ή δεν αγαπούν την άσκηση.
 • Όσους φοβούνται τους τραυματισμούς στους τένοντες.
 • Όλες τις ηλικίες και όλους τους σωματότυπους.

Γιατί να επιλέξετε το EMS Duette με Ραδιοσυχνοτητες;

 • Είναι ασφαλής θεραπεία, με CE και FDA έγκριση.
 • Είναι γρήγορη, ανώδυνη και ξεκούραστη θεραπεία μυϊκής ενδυνάμωσης.
 • Δεν ιδρώνετε, ούτε κουράζεστε όπως στο ΜΙΗΑ: Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται
  μέσα σε 30’, ενώ είστε ξαπλωμένοι και αμέσως μετά, μπορείτε να επιστρέψετε στις
  δραστηριότητες σας, χωρίς μυϊκό πιάσιμο ή πόνους!
 • Είναι οικονομική γιατί συνδυάζει δυο κορυφαίες body reshaping τεχνολογίες σε 1
  συνεδρία!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε θα δω αποτελέσματα;

Χρειάζονται 2 συνεδρίες την εβδομάδα για ένα μήνα. Πρόγραμμα συντήρησης 1 συνεδρία ανά 15 ημέρες.

Με το EMS Duette + RF βλέπουμε τα ίδια αποτελέσματα όπως και με την στατική ισομετρική γυμναστική.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι:

 • ενίσχυση της μυϊκής δύναμης
 • βελτίωση της φυσικής κατάστασης
 • ενεργοποίηση του μεταβολισμού και απώλεια λίπους και πόντων
 • σύσφιξη
 • βελτίωση της ψυχικής διάθεσης

HydraFacial – 5 θεραπείες σε 1 συνεδρία

HydraFacial

Τι είναι το HydraFacial;

Το HYDRAFACIAL είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία δέρματος, εγκεκριμένη από τον FDA USA.
Η τεχνολογία του είναι πατενταρισμένη και στηρίζεται στην αναρρόφηση σμήγματος, νεκρών κυττάρων και ρύπων, με ταυτόχρονη έγχυση δραστικών ουσιών.

Περιλαμβάνει 5 θεραπείες σε 1 συνεδρία:

 • υδροδερμοαπόδεξη με γλουκονολακτόνη
 • peeling με γλυκολικό οξύ
 • εξαγωγή σμήγματος με σαλικυλικό οξύ
 • ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ και αμινοξέα
 • φωτοδυναμική θεραπεία με το εγκεκριμένο από τον FDA USA Celluma Led

Ποιες είναι οι κυριότερες ενδείξεις της θεραπείας;

 • Λιπαρό δέρμα
 • Θαμπό – ξηρό – αφυδατωμένο δέρμα
 • Διεσταλμένοι και φραγμένοι πόροι
 • Λεπτές ρυτίδες
 • Δυσχρωμίες
 • Χαλάρωση

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Εφαρμόζουμε τα πρωτόκολλα του μηχανήματος HydraFacial που είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικάνικο οργανισμό FDA USA.

Οι θεραπείες είναι ευχάριστες, εντελώς ανώδυνες και διαρκούν 45’ – 60’ αναλόγως το πρωτόκολλο που θα επιλέξουμε.

Πως είναι το δέρμα μετά το HydraFacial;

Το δέρμα μετά τη θεραπεία είναι ενυδατωμένο, καθαρό, λαμπερό και απαλό! Δεν έχει την παραμικρή ερυθρότητα ή ερεθισμό και δεν ξεφλουδίζει.
Η θεραπεία μπορεί να γίνει όλο τον χρόνο, ακόμα και το καλοκαίρι.
Είναι ιδανικό να το κάνετε αμέσως πριν κάποια εκδήλωση που θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Η Συμβουλή της Δερματολόγου:

Η καθημερινή χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη όλες τις ημέρες του χρόνου!

 

Fillers Υαλουρονικού Οξέος: 3 Βήματα για Φυσικά & Ασφαλή Αποτελέσματα Χωρίς Ανεπιθύμητες Ενέργειες

Fillers Υαλουρονικού Οξέος: 3 Βήματα για Φυσικά & Ασφαλή Αποτελέσματα Χωρίς Ανεπιθύμητες Ενέργειες

Λόγω της ικανότητάς τους να αναπληρώνουν τον χαμένο όγκο και να εξομαλύνουν ακόμη και τις έντονες ρυτίδες, τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή των μεθόδων αντιγήρανσης, αλλά και της συνολικής ενίσχυσης της εμφάνισης του προσώπου. Ωστόσο, έχοντας δει αποτελέσματα παραμόρφωσης σε φωτογραφίες διασημοτήτων στο διαδίκτυο, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια του τρόμου, αρκετοί άνθρωποι αποθαρρύνονται. Είναι όμως σημαντικό να σημειωθεί ότι τα εν λόγω αποτελέσματα δεν αποτελούν τον κανόνα. Η πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων δεν οφείλεται στα ίδια τα Fillers, αλλά περισσότερο στις παρενέργειες που προκύπτουν από την κακή χρήση τους ή ακόμη και από τις υπερβολικές απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων.

Ακολούθως, θα αναλύσουμε ποιες είναι και πού οφείλονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες των Fillers Υαλουρονικού Οξέος, και πώς μπορείτε να τις αποφύγετε με 3 βήματα, επιτυγχάνοντας παράλληλα άψογα, φυσικά και – κυρίως – ασφαλή αποτελέσματα.
Ας ξεκινήσουμε.

Ανεπιθύμητες Ενέργειες:

 • Αφύσικα αισθητικά αποτελέσματα, όπως το προεξέχον μέτωπο, τα πρησμένα μάγουλα, τα “duck lips” κ.λπ.
 • Αγγειακές επιπλοκές, όπως η απόφραξη ή νέκρωση των αγγείων.
 • Κοκκιώματα και ψηλαφητές μάζες.
 • Υπερευαισθησία, φλεγμονές και μικροβιακές μολύνσεις.

Πού οφείλονται:

 • Στην εφαρμογή Fillers από μη επαγγελματίες ιατρούς.
 • Στην εφαρμογή Fillers από ιατρούς με ανεπαρκή εκπαίδευση και εμπειρία.
 • Στη χρήση μη ασφαλών υλικών Fillers, χωρίς πιστοποιήσεις FDA & CE.
 • Στην εφαρμογή Fillers δίχως την τήρηση των κανόνων υγιεινής.
 • Στη χρήση Hyaluronpen. Το Hyaluronpen πρόκειται για Υαλουρονικό Οξύ τοποθετημένο μέσα σε στυλό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αποστειρώνεται σωστά και να μην διεισδύει στο σωστό βάθος, οδηγώντας σε ανομοιόμορφη υφή και εμφάνιση κοκκιωμάτων.

Όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω δεν έχουν σκοπό ούτε να σας τρομάξουν ούτε να σας αποτρέψουν από τη χρήση των Fillers Υαλουρονικού Οξέος, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελέσματα που δείχνουν απολύτως φυσικά και διαρκούν στο πέρασμα του χρόνου.

Αρκεί βέβαια να ακολουθήσετε τα 3 βήματα που παρατίθενται στη συνέχεια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες και να επιτύχετε τα όμορφα και ασφαλή αποτελέσματα που σας αξίζουν.

1. Επιλέξτε τον ιατρό σας προσεκτικά
Όταν μιλάμε για την εφαρμογή Fillers Υαλουρονικού Οξέος, εκτός από μια εξαιρετική μέθοδο αντιγήρανσης, μιλάμε επίσης και για μια καθαρά ιατρική διαδικασία, η οποία –όπως και κάθε άλλη ιατρική διαδικασία – ενδέχεται να παρουσιάσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Επομένως, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας να επιλέξετε με σύνεση τον ιατρό που θα εμπιστευτείτε. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να απευθυνθείτε αποκλειστικά και μόνο σε έμπειρους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στην εφαρμογή των Fillers Υαλουρονικού Οξέος.

2. Μην σκεφτείτε το κόστος
Αναγνωρίζουμε ότι το κόστος αποτελεί βασικό παράγοντα για τους περισσότερους από εμάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε κάθε είδους ευκαιριακές προσφορές. Προκειμένου να οδηγηθείτε στο επιθυμητό καλαίσθητο και ασφαλές αποτέλεσμα, τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι αξιόπιστα, επώνυμα βιοτεχνολογικά προϊόντα, εξειδικευμένα και πιστοποιημένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA και τον Ευρωπαϊκό CE. Είναι προτιμότερο να περιμένετε λίγο περισσότερο, αλλά να κάνετε τη βέλτιστη επιλογή ιατρού και προϊόντων, παρά να βιαστείτε βρίσκοντας την πιο οικονομική λύση, θέτοντας όμως σε κίνδυνο την εμφάνιση και την υγεία σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ενδεικτικά, η παγκοσμίως διακεκριμένη εταιρεία Juvederm προσφέρει τα Νο. 1 Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος, υψηλών προδιαγραφών και εγκεκριμένα από τον FDA και τον CE.

3. Αποφύγετε τις υπερβολές
Για την επίτευξη ενός αρμονικού και φυσικού αποτελέσματος, είναι ζωτικής σημασίας να ακούτε πάντα τις συμβουλές του ειδικευμένου ιατρού ή του πλαστικού χειρουργού σας, αποφεύγοντας τις υπερβολές με βάση τα πρότυπα ομορφιάς της εκάστοτε εποχής ή την πίεση που μπορεί να αισθάνεστε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι καλό να έχετε μια εικόνα του αποτελέσματος που επιθυμείτε, αλλά αυτή θα πρέπει να προκύπτει από τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που αισθάνεστε ότι αυθεντικά θέλετε για τον εαυτό σας. Οποιαδήποτε άλλη υπερβολή θα μπορούσε να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Συνοψίζοντας, τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος αποτελούν πράγματι μια ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδο αντιγήρανσης και βελτίωσης της εμφάνισης του προσώπου, αλλά μόνον όταν εφαρμόζονται από εξειδικευμένους ιατρούς, με τα κατάλληλα υλικά και χωρίς ακρότητες!

Ακμή Εφήβων – Ενηλίκων: Ποιες Είναι οι Σημαντικές Επιπτώσεις της & Ποια η Σωστή Θεραπεία;

Ακμή Εφήβων – Ενηλίκων:
Ποιες Είναι οι Σημαντικές Επιπτώσεις της & Ποια η Σωστή Θεραπεία;

Μολονότι η Ακμή αποτελεί μία από τις πιο συχνές, χρόνιες δερματικές παθήσεις παγκοσμίως, εξακολουθεί να επικρατεί η λανθασμένη αντίληψη ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο που πλήττει κυρίως τους εφήβους. Η Ακμή, ωστόσο, επηρεάζει άτομα όλων των ηλικιών, καθώς ενδέχεται να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε στιγμή μετά την ενηλικίωση, συνήθως σε γυναίκες αλλά και άνδρες. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση του ποσοστού των ενηλίκων γυναικών με Ακμή, η οποία σε πολλές περιπτώσεις οφείλεται στην απαραίτητη χρήση μασκών, ως αποτέλεσμα της πανδημίας του Covid-19. 

Παρακάτω, θα εξετάσουμε τις επιπτώσεις της Ακμής, προκειμένου να κατανοήσουμε την κρισιμότητα του προβλήματος, ενώ θα δούμε επίσης ποια είναι η πλέον σύγχρονη προσέγγιση για τη θεραπεία της Ακμής, με στόχο να σας βοηθήσουμε στη λήψη της καλύτερης απόφασης για κάθε περίπτωση.

Εμφάνιση
Ως μια φλεγμονώδης δερματοπάθεια, η Ακμή εμφανίζεται με βλάβες όπως οι κλειστοί ή ανοιχτοί φαγέσωρες, δηλαδή τα λευκά ή μαύρα στίγματα (φαγεσωρική Ακμή), οι φλύκταινες και οι βλατίδες (βλατιδοφλυκταινώδης Ακμή), σε σοβαρότερες περιπτώσεις, οι κύστεις (κυστική Ακμή) και οι δύσμορφες ουλές που καταλείπει το νόσημα όταν υποχωρούν οι φλεγμονώδεις βλάβες. Πιο απλά, εννοούμε τα σπυράκια και τις ουλές που εμφανίζονται στο πρόσωπο, καθώς και σε άλλες περιοχές του σώματος, όπως η πλάτη, οι ώμοι, το στήθος κ.λπ. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι το πρώτο πράγμα που επηρεάζεται είναι η εμφάνιση, ειδικά στην περιοχή του προσώπου, όπου το πρόβλημα είναι πιο ορατό.

Κοινωνικός αντίκτυπος
Λόγω της επίμονης και υποτροπιάζουσας φύσης της Ακμής, και της ιδιαίτερα έντονης διαταραχής που δύναται να προκαλέσει στην εμφάνιση, σε πολλές περιπτώσεις ακολουθούν προβλήματα στην κοινωνική ή εργασιακή ζωή του ασθενούς. Συχνά, τα άτομα που πάσχουν από Ακμή δεν αισθάνονται πλέον άνετα στις εξόδους τους ή ακόμη και στο εργασιακό τους περιβάλλον. Πράγματα όπως το απλό μακιγιάζ ή και το ντύσιμο, όταν η Ακμή προσβάλει το σώμα, μετατρέπονται σε πηγές άγχους, ενώ τυχόν σχόλια (ακόμη και καλοπροαίρετα) από τον κοινωνικό περίγυρο γίνονται τροχοπέδη στην επίτευξη μιας ισορροπημένης καθημερινότητας. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να κοστίσουν ανθρώπινες σχέσεις, απώλεια σπουδαίων στιγμών, αλλά και επαγγελματικών ευκαιριών.

Ψυχολογικός αντίκτυπος
Έχοντας εξετάσει τα κοινωνικά και επαγγελματικά εμπόδια που μπορεί να θέσει η Ακμή, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι επηρεάζει σημαντικά και την ψυχολογική κατάσταση των ασθενών, οι οποίοι βιώνουν συναισθήματα περιθωριοποίησης, άγχους και απώλειας της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Παράλληλα, ο ψυχολογικός αντίκτυπος είναι πολύ μεγαλύτερος στην περίπτωση των εφήβων, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν το συχνά σκληρό σχολικό περιβάλλον.

Η Θεραπεία της Ακμής
Και οι τρεις προαναφερθέντες παράγοντες μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η θεραπεία της Ακμής είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο θέμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί σε καμία περίπτωση ούτε και να αναβληθεί για οποιονδήποτε λόγο. Ας δούμε λοιπόν, ποια είναι η βέλτιστη θεραπευτική προσέγγιση.

Αρχικά, είναι βασικό να θυμόμαστε ότι η Ακμή είναι μία από τις λίγες δερματικές παθήσεις που, δυστυχώς, μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμες ουλές. Γεγονός που επιβαρύνει όλα τα ζητήματα που εξετάσαμε. Έχοντας αυτό κατά νου, αντιλαμβανόμαστε ότι η ανάληψη άμεσης δράσης για τη θεραπεία της Ακμής, προτού η κατάσταση επιδεινωθεί και οι βλάβες δημιουργήσουν ένα ουσιαστικό, μόνιμο πρόβλημα, θα μπορούσε να έχει τρομερά θετικά αποτελέσματα.

Πέραν αυτού, όπως ισχύει και για κάθε άλλη δερματική πάθηση, είναι ιδιαίτερα επωφελές για τους ασθενείς με Ακμή να συμβουλεύονται εξειδικευμένα ιατρεία αισθητικής και δερματολογίας. Κι αυτό επειδή η καλύτερη δυνατή θεραπεία Ακμής είναι η εξατομικευμένη θεραπεία. Κάθε ασθενής είναι μια μοναδική περίπτωση, παρουσιάζει διαφορετικό τύπο και βαρύτητα Ακμής και, ως εκ τούτου, χρειάζεται μια θεραπεία με βάση τις ξεχωριστές ανάγκες του δέρματός του. 

Επιπλέον, αντίθετα με την επικρατούσα άποψη, η Ακμή δεν αντιμετωπίζεται πλέον μόνο με επιθετικές θεραπείες. Σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους φαρμακευτικές αλλά και μη φαρμακευτικές μεθόδους, ανάλογα με τη σοβαρότητα, τον τύπο της νόσου, και τις ανάγκες τους. Τέλος, για τη σωστή θεραπεία της Ακμής είναι απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψη τυχόν αλλεργίες σε συγκεκριμένα συστατικά ή αντένδειξες σε φαρμακευτικές ουσίες, πράγμα που καθιστά την εξατομικευμένη θεραπεία ακόμη πιο καθοριστική. Μια λανθασμένη θεραπευτική επιλογή θα μπορούσε να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή στην επιδείνωση της νόσου.

Εάν αντιμετωπίζετε την Ακμή, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναλάβετε γρήγορα δράση, εντοπίζοντας ένα ιατρείο αισθητικής και δερματολογίας με έμπειρο, καταρτισμένο προσωπικό που θα προσδιορίσει τη σωστή πορεία αγωγής για εσάς!

Τι ακριβώς είναι το Μέλασμα & πώς αντιμετωπίζεται;

Τι ακριβώς είναι το Μέλασμα & πώς αντιμετωπίζεται;

Τι ακριβώς είναι το Μέλασμα & πώς αντιμετωπίζεται;

Η λέξη “Μέλασμα” – ή “Χλόασμα” – μπορεί να μη σας θυμίζει κάτι στο πρώτο άκουσμα, πρόκειται όμως για μια μορφή διάχυτης μελάγχρωσης του δέρματος που εμφανίζεται αρκετά συχνά και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Πιο συγκεκριμένα, το 90% των περιπτώσεων Μελάσματος αφορά γυναίκες, ενώ μόνο το 10% αφορά άνδρες. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις γνωστές σε όλους μας πανάδες και δυσχρωμίες. Αυτές οι σκούρες κηλίδες που προκαλούνται από το Μέλασμα εκδηλώνονται κυρίως σε σημεία του προσώπου, όπως το μέτωπο, το άνω χείλος, τα ζυγωματικά και το πηγούνι.

 

Τι προκαλεί την εκδήλωση του Μελάσματος;

Αν και η ακριβής αιτία του Μελάσματος δεν είναι ακόμη σαφής, τα μέχρι τώρα δεδομένα μας δείχνουν ότι το Μέλασμα προτιμά γυναίκες με πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα (φωτότυπος III, IV, V), οπότε αναμφίβολα μιλάμε για μελάγχρωση που δεν οφείλεται σε ηλικιακούς παράγοντες, στη χρήση καλλυντικών ή σε ενδοκρινολογικές διαταραχές. Καταλήγουμε, βέβαια, στο συμπέρασμα ότι το Mέλασμα επιβαρύνεται σε μεγάλο βαθμό από την εκτεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και την ανεπαρκή αντηλιακή προστασία, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν το πρόβλημα είναι πιο εμφανές. Μάλιστα, εάν η υπερβολική έκθεση στον ήλιο συνδυάζεται με τη χρήση φωτοευαισθητοποιών φαρμάκων, τότε η μελάγχρωση εντείνεται περαιτέρω.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το Μέλασμα επηρεάζει κατά συντριπτική πλειοψηφία τις γυναίκες, και ίσως υπάρχει λόγος γι’ αυτό, καθώς πρόκειται για μια δερματική διαταραχή που φαίνεται να είναι ως ένα βαθμό ορμονοεξαρτώμενη. Δεδομένου λοιπόν ότι πυροδοτείται από τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επηρεάζει περισσότερο τις γυναίκες, ούτε ότι είναι πιθανότερο να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της ορμονοθεραπείας ή της λήψης αντισυλληπτικών φαρμάκων.

Ωστόσο, η κληρονομικότητα ενδέχεται επίσης να παίζει ρόλο, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι αρκετά συχνά άτομα με οικογενειακό ιστορικό Μελάσματος αναπτύσσουν επίσης αυτή τη συγκεκριμένη πάθηση του δέρματος.

 

Πώς μας επηρεάζει;

Θα λέγαμε ότι το Μέλασμα συνιστά πρωτίστως ένα ζήτημα αισθητικής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και εξαιρετικά δυσάρεστο. Βλέπετε, παρόλο που οι πανάδες και οι δυσχρωμίες δεν ενέχουν σοβαρούς κινδύνους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προξενήσουν αρνητικά συναισθήματα, ψυχική δυσφορία ή να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας, ειδικά εφόσον πλήττουν ένα από τα πιο ορατά σημεία, δηλαδή το πρόσωπο. Ως εκ τούτου, η εμφάνισή τους και η ανάγκη αντιμετώπισής τους δεν πρέπει να υποτιμώνται.

 

Πώς αντιμετωπίζεται;

Η θεραπεία του Μελάσματος αποτελεί συχνά μια πρόκληση, γι’ αυτό είναι σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι να αναζητούν βοήθεια αποκλειστικά από εξειδικευμένα αισθητικά/δερματολογικά κέντρα.

Παράλληλα, είναι σκόπιμο να τονιστεί ότι, όσον αφορά τη θεραπεία του Μελάσματος, η επιθετική προσέγγιση θα πρέπει να αποφεύγεται. Πολλές φορές, λόγω του πανικού που προκαλεί η παρουσία πανάδων και δυσχρωμιών, οι πάσχοντες επιλέγουν δραστικές μεθόδους θεραπείας, όπως βαθιά χημικά peeling ή ablative laser, τα οποία όμως είναι πολύ πιθανό να επιφέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα και να επιδεινώσουν την παρουσία της μελάγχρωσης.

Συνεπώς, αυτό που ενδείκνυται είναι ένα ήπιο θεραπευτικό πρωτόκολλο, σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος και τις ατομικές ανάγκες κάθε ασθενούς, έπειτα από προσεκτική εξέταση από καταρτισμένο δερματολόγο. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ένα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, αλλά και καλύτερα αποτελέσματα. Ορισμένες από τις βέλτιστες θεραπείες είναι η τοπική θεραπεία  με ήπια χημικά, αντιοξειδωτικά ή φωτοδυναμικά peeling, η ενέσιμη μεσοθεραπεία κ.λπ. Ταυτόχρονα με τη θεραπεία του Μελάσματος σε ένα εξειδικευμένο αισθητικό/δερματολογικό κέντρο, καλό είναι βέβαια να ακολουθείται και κατ’ οίκον αγωγή, καθ’ υπόδειξη του δερματολόγου.

Τέλος, είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι σε κάθε περίπτωση, το Μέλασμα μπορεί να υποτροπιάσει ή ακόμη και να επανεμφανιστεί μετά την επίτευξη της πλήρους ίασης. Το γεγονός αυτό καθιστά αναγκαία την υιοθέτηση μιας θεραπείας συντήρησης, ενώ υποδεικνύει ότι οφείλουμε να μην αμελούμε τη σωστή και καθημερινή χρήση ενός αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το οποίο πρέπει να ανανεώνεται κάθε δύο με τρεις ώρες ή ακόμα συχνότερα όταν επέρχεται εφίδρωση, μετά το κολύμπι κ.λπ. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, η αντηλιακή προστασία, εκτός του ότι αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της θεραπείας του Μελάσματος, αποτελεί και το ισχυρότερο μέσο πρόληψής του, καθώς και μιας σειράς άλλων σοβαρών δερματικών παθήσεων που σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο.

Μύθοι & Αλήθειες για βοτουλινικη τοξινη

Μύθοι & Αλήθειες για βοτουλινικη τοξινη

Μύθοι & Αλήθειες για το Botox

Το Βοτουλινική Τοξίνη – ή, πιο σωστά, η Βοτουλινική Τοξίνη – αποτελεί μία από τις θεραπείες που μας απασχολούν περισσότερο στον τομέα της αντιγήρανσης, αλλά πιθανότατα και μία από τις πιο παρεξηγημένες. Ενώ πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να προχωρήσουν στην εφαρμογή μιας θεραπείας Βοτουλινική Τοξίνη, πολύ συχνά, οι θεωρίες και οι παρανοήσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ειδικά σχετικά με celebrities, τους κρατούν πίσω. Πρόκειται για ιστορίες που τις περισσότερες φορές δεν είναι ακριβείς ή περιγράφονται υπό το πρίσμα της υπερβολής.
Στη συνέχεια, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στην υπόθεση, αναλύοντας ορισμένους μύθους και αλήθειες σχετικά με τη συγκεκριμένη θεραπεία, προκειμένου να τη γνωρίσουμε καλύτερα. Ας ξεκινήσουμε!

 

Μύθος: Οι θεραπείες Βοτουλινική Τοξίνης είναι τρομερά επεμβατικές.

 

Αλήθεια: H Βοτουλινική Τοξίνη αποτελεί μια μη επεμβατική, απολύτως ασφαλή και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για την εξάλειψη των δυναμικών ρυτίδων, ενώ είναι επίσης εγκεκριμένη από τον αμερικανικό οργανισμό FDA.

Πιο συγκεκριμένα, η Βοτουλινική Τοξίνη είναι μια πρωτεΐνη που προέρχεται από το Gram (+) βακτηρίδιο Clostridium botulinum. Η πρωτεΐνη αυτή χρησιμοποιείται σε πολύ μικρές δόσεις σε συγκεκριμένους μύες του προσώπου ώστε να τους χαλαρώσει. Μέσω αυτής της διαδικασίας διακόπτονται οι έντονες συσπάσεις που δημιουργούν τις γνωστές σε όλους μας ρυτίδες έκφρασης.

 

Μύθος: H Βοτουλινική Τοξίνη είναι μόνο για διάσημους.

 

Αλήθεια: Η θεραπεία με Βοτουλινική τοξίνη (Βοτουλινική Τοξίνη/Dysport) είναι η συχνότερη και δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης παγκοσμίως, με ανθρώπους από διάφορες κοινωνικές ομάδες να την επιλέγουν σταθερά.

 

Μύθος: Με τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη (Βοτουλινική Τοξίνη/Dysport) το πρόσωπο θα φαίνεται “ψεύτικο” ή παραμορφωμένο, καθώς αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά και αφαιρούν τη δυνατότητα έκφρασης.

 

Αλήθεια: Το Βοτουλινική Τοξίνη εγχέεται σε συγκεκριμένες δόσεις στους υπερδυναμικούς μύες του προσώπου. Όταν εφαρμόζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς, η διαδικασία μπορεί να είναι εξαιρετικά ασφαλής και μπορεί να οδηγήσει σε ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα που διατηρεί την εκφραστικότητα, ενώ παράλληλα απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες ρυτίδες έκφρασης και εξασφαλίζει ένα ξεκούραστο, νεανικό και λαμπερό δέρμα.

 

Μύθος: Εάν η θεραπεία Βοτουλινική Τοξίνη δεν επαναληφθεί, οι ρυτίδες και η χαλάρωση του δέρματος θα επιδεινωθούν.

 

Αλήθεια: Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς μόλις σταματήσει η επίδραση του Βοτουλινική Τοξίνη, το πρόσωπο θα επανέλθει σταδιακά στην αρχική του κατάσταση και οι μύες θα αρχίσουν να κινούνται και πάλι κανονικά.

 

Μύθος: Η θεραπεία Βοτουλινική Τοξίνη είναι κατάλληλη μόνο για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Αλήθεια: Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο διαδεδομένες αντιλήψεις, δεν ισχύει στο ελάχιστο. Το Βοτουλινική Τοξίνη δεν έχει ηλικία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ρυτίδες έκφρασης που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη θεραπεία ενδέχεται να εμφανιστούν ακόμη και από την ηλικία των 25 ετών. Μάλιστα, τα νεαρά άτομα (20-30 ετών) με υπερδραστήριους μύες μπορούν να επιλέξουν το λεγόμενο “Baby Βοτουλινική Τοξίνη” για την πρόληψη της εμφάνισης μόνιμων στατικών ρυτίδων.

 

Μύθος: H Βοτουλινική Τοξίνη διαρκεί λίγο και σταματά να λειτουργεί μετά από επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

 

Αλήθεια: Αυτή είναι ακόμη μια λανθασμένη εντύπωση που αποθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους. Στην πραγματικότητα, όμως, όταν το Βοτουλινική Τοξίνη εφαρμόζεται στη σωστή δοσολογία και στα σωστά σημεία, η διάρκειά του κυμαίνεται περίπου στους 4-6 μήνες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συγχρόνως, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των θεραπειών Βοτουλινική Τοξίνη που μπορούν να εφαρμοστούν και φυσικά δεν ισχύει η άποψη περί μείωσης της αποτελεσματικότητάς του με την πάροδο του χρόνου. Αντιθέτως, μελέτες έχουν δείξει ότι με τη σταθερή επανάληψη των θεραπειών, η αποτελεσματικότητα του Βοτουλινική Τοξίνη αυξάνεται και οι ρυτίδες εξαλείφονται μόνιμα.

 

Μύθος: Μπορείτε να επωφεληθείτε από προσφορές και εκπτώσεις για να εξασφαλίσετε οικονομικές θεραπείες Βοτουλινική Τοξίνη.


Αλήθεια:
Θα λέγαμε ότι αυτή είναι μια από τις πλέον λανθασμένες, αλλά και επικίνδυνες απόψεις που κυκλοφορούν. Λόγω της έντονης δημοτικότητας του Βοτουλινική Τοξίνη, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να απευθυνθούν οπουδήποτε και να κάνουν μια θεραπεία. Εντούτοις, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει περιθώριο για εκπτώσεις. Η επιλογή δεν πρέπει να γίνεται με βάση το κόστος, αλλά με βάση την ασφάλειά σας. Πρόκειται για μια ιατρική διαδικασία, όποτε είναι απαραίτητο να προτιμήσετε και να εμπιστευτείτε μόνο έμπειρους και εξειδικευμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς. H φτηνη Βοτουλινική Τοξίνη, εκτός του ότι έχει μικρή διάρκεια ζωής και ανεπαρκή αποτελέσματα, μπορεί να είναι και επικίνδυνο, διότι η προέλευση και η αυθεντικότητα της Βοτουλινικής Τοξίνης, η αραίωσή της και ο τρόπος έγχυσης είναι αμφισβητήσιμα.

 

Ελπίζουμε ότι μέσω της παραπάνω ανάλυσης σας βοηθήσαμε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σχετικά με τις θεραπείες Βοτουλινική Τοξίνη, ώστε να μπορέσετε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις αν σκοπεύετε να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους.

Ασφαλής Μόνιμη Αποτρίχωση με Laser το Καλοκαίρι; Πώς γίνεται και τι πρέπει να προσέξετε

Ασφαλής Μόνιμη Αποτρίχωση με Laser το Καλοκαίρι; Πώς γίνεται και τι πρέπει να προσέξετε

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα και… τριχοφυΐα! Το θέμα της μόνιμης αποτρίχωσης με laser το καλοκαίρι απασχολεί κάθε χρόνο χιλιάδες Ελληνίδες – αλλά και αρκετούς Έλληνες – που επιθυμούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, όμως αναρωτιούνται κατά πόσο αυτό είναι ασφαλές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, της έκθεσης στον ήλιο και του μαυρίσματος. Η παραδοσιακή συμβουλή που θα ακούσουν οι περισσότεροι είναι ότι όταν η επιδερμίδα είναι μαυρισμένη, η αποτρίχωση με laser δεν ενδείκνυται. Ως εκ τούτου, αποφεύγουν τέτοιου είδους συνεδρίες μέχρι τους πρώτους χειμερινούς μήνες και επαφίενται σε πιο ερασιτεχνικές μεθόδους. Σε ποιο βαθμό ισχύει, όμως, αυτή η επικρατούσα άποψη; Στη συνέχεια, θα αναλύσουμε πώς λειτουργεί πλέον η μόνιμη αποτρίχωση, βάζοντας τέλος σε οποιεσδήποτε εσφαλμένες αντιλήψεις.

Πως γίνεται η ασφαλής μόνιμη laser αποτρίχωση το καλοκαίρι;

Αν κάποιος επιθυμεί να προχωρήσει σε μόνιμη αποτρίχωση με laser το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να επιλέξει ένα εξειδικευμένο αισθητικό/δερματολογικό κέντρο, το οποίο να διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα και προτιμώμενα μηχανήματα Laser Αλεξανδρίτη.

Τα Laser Αλεξανδρίτη αποτελούν σήμερα τη νούμερο ένα επιλογή μόνιμης αποτρίχωσης παγκοσμίως, και υπάρχει σοβαρός λόγος γι’ αυτό. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα εκπέμπουν μια δέσμη φωτός μήκους κύματος 755nm, η οποία απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της επιδερμίδας προκαλώντας θερμική καταστροφή μόνο του χρωμοφόρου – στόχου (μελανίνη), χωρίς να επηρεάζονται οι περιβάλλοντες δερματικοί ιστοί.

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι η μόνιμη αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη στοχεύει αποκλειστικά στη μελανίνη της τρίχας, αφήνοντας ανέπαφο το υπόλοιπο δέρμα, είτε είναι μαυρισμένο είτε όχι. Επομένως, το γεγονός αυτό την καθιστά αυτόματα κατάλληλη και, κυρίως, ασφαλή για μόνιμη αποτρίχωση κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Τι πρέπει να προσέξετε

Αν και, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ασφαλής μόνιμη laser αποτρίχωση το καλοκαίρι είναι εφικτή, χάρη στα μηχανήματα Laser Αλεξανδρίτη, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι υπάρχουν ορισμένα σημεία στα οποία θα πρέπει να δοθεί προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

 • Η μόνιμη αποτρίχωση γενικότερα πρόκειται για μια διαδικασία που απαιτεί υψηλή τεχνογνωσία ώστε να διεξαχθεί σωστά και χωρίς προβλήματα, ειδικά το καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κέντρο στο οποίο θα επιλέξετε να κάνετε τις θεραπείες σας, εκτός από μηχάνημα Laser Αλεξανδρίτη, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία, καθώς φυσικά και άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

 

 • Ενώ μπορείτε να κάνετε συνεδρίες μόνιμης laser αποτρίχωσης το καλοκαίρι, ακόμη και έχοντας μαυρισμένη επιδερμίδα, είναι απαραίτητο να αποφεύγετε την ηλιοθεραπεία, το solarium και τις αυτομαυριστικές κρέμες για τουλάχιστον 10 ημέρες πριν και μετά από κάθε εφαρμογή. Ιδανικά, καλό θα ήταν να κλείσετε τη συνεδρία σας ένα μήνα πριν φύγετε για διακοπές!

 

 • Είναι επίσης άκρως αναγκαίο να ακούτε πάντα κατά γράμμα τις συμβουλές των ειδικών που έχετε εμπιστευτεί για την αποτρίχωσή σας, όπως και το να χρησιμοποιείτε πιστά την επουλωτική, αντιφλεγμονώδη αλοιφή που θα σας χορηγηθεί.

 

 • Δεδομένου ότι το δέρμα σας θα είναι σαφώς πιο ευαίσθητο μετά την αποτρίχωση με laser, θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους ξύσιμο, γδάρσιμο ή ακόμα και έντονο τρίψιμο του δέρματος 10 ημέρες μετά τη συνεδρία σας, αλλά και 10 ημέρες πριν. Κι αυτό, έτσι ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία εκδορών που θα μπορούσαν να εμποδίσουν τη σωστή διεξαγωγή της διαδικασίας και να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία του δέρματος.

 

 • Μιλώντας για την υγεία του δέρματος, είναι υψίστης σημασίας να υπογραμμίσουμε ότι η μόνιμη αποτρίχωση με laser μπορεί να πραγματοποιηθεί αυστηρά και μόνο σε υγιές δέρμα. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια μόλυνση ή φλεγμονή, θα πρέπει να αναβάλλετε τη συνεδρία σας έως ότου εξαλειφθεί πλήρως το πρόβλημα.

 

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι, πράγματι, η μόνιμη αποτρίχωση με laser το καλοκαίρι μπορεί να εκτελεστεί με ασφάλεια, αρκεί να απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο κέντρο, εξοπλισμένο με μηχάνημα Laser Αλεξαδρίτη, αλλά και να ακολουθήσετε σωστά τις κατευθυντήριες γραμμές που εξετάσαμε παραπάνω.

Αν είχατε αμφιβολίες, τώρα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, οπότε το μόνο που απομένει είναι να κλείσετε το ραντεβού σας!

Γιατί Είναι Σημαντικός ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου και Κάθε Πότε Πρέπει να Γίνεται;

Γιατί Είναι Σημαντικός ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου και Κάθε Πότε Πρέπει να Γίνεται;

Είναι γνωστό ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση, η κακή διατροφή, το μακιγιάζ, το άγχος, αλλά και διάφοροι γενετικοί/ορμονικοί παράγοντες συμβάλλουν σε διαταραχές του δέρματος, όπως η υπερέκκριση σμήγματος, η υπερβολική λιπαρότητα ή η αφυδάτωση. Επομένως, ο καθημερινός καθαρισμός του δέρματος είναι απολύτως σημαντικός και απαραίτητος για κάθε άτομο, ενώ θα πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ).
Πότε, όμως, το δέρμα χρειάζεται έναν επαγγελματικό, βαθύ καθαρισμό και γιατί;

Γιατί είναι Σημαντικός ο Βαθύς Καθαρισμός;
Όπως προαναφέραμε, η υπερέκκριση σμήγματος οδηγεί αναπόφευκτα σε προβλήματα του δέρματος του προσώπου. Και παρόλο που ο καθημερινός καθαρισμός είναι σημαντικός και βοηθά στην καταπολέμησή τους, ορισμένα από αυτά είναι πιο έντονα και επίμονα, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτούν και πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η υπερβολική παραγωγή σμήγματος σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες προκαλεί απόφραξη των τριχοσμηγματογόνων θυλάκων, δημιουργώντας διαταραχές όπως οι ανοιχτοί φαγέσωρες (κοινώς μαύρα στίγματα), οι κλειστοί φαγέσωρες (λευκά στίγματα), οι κύστεις και οι φλεγμονώδεις βλάβες. Δηλαδή, προδιαθέτει στην εμφάνιση της Ακμής.

Η Ακμή, σε αντίθεση με ό, τι μπορεί να πιστεύουμε ή να έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά μόνο τους εφήβους. Αρκετοί γενετικοί, ορμονικοί παράγοντες, αλλά και καθημερινές συνήθειες μπορούν να προκαλέσουν Ακμή.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι Ακμής που μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε ηλικία μετά την εφηβεία, όπως η Ακμή των ενηλίκων γυναικών, η Ακμή που οφείλεται σε λιπαρές ουσίες (pomade Acne), η Ακμή από καλλυντικά (cosmetic Acne), η Ακμή που οφείλεται σε φάρμακα (drug-induced Acne) και η επαγγελματική Ακμή.
Η Ακμή, με τη σειρά της, μπορεί να προκαλέσει ουλές και μόνιμα σημάδια στα στρώματα της επιδερμίδας, που έχουν ως αποτέλεσμα πρόσθετα συναισθήματα άγχους και διαταραχές στην αυτοεκτίμησή μας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που η χρήση προστατευτικής μάσκας καθίσταται απαραίτητη για την διατήρηση της ασφάλειάς μας, το πρόβλημα μπορεί να επιδεινωθεί ή και να προκύψει από το πουθενά. Αν έχετε ακούσει τον όρο “Mascne” (Mask + Acne) τον τελευταίο καιρό, πιθανότατα γνωρίζετε σε τι αναφερόμαστε ή ίσως έχετε επηρεαστεί κι εσείς οι ίδιοι. Η χρήση μάσκας, σε συνδυασμό με τους παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί να εντείνει τυχόν υποκείμενα προβλήματα. Οι συνθήκες αυξημένης θερμοκρασίας και υγρασίας στο δέρμα, που οφείλονται στους υδρατμούς που εκπνέονται μέσα στη μάσκα, προκαλούν οίδημα των τριχοσμηγματογόνων θυλάκων. Πράγμα που οδηγεί στη δημιουργία φλεγμονώδους Ακμής (κόκκινα σπυράκια). Παράλληλα, λόγω της στενής επαφής και της τριβής με τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, η μάσκα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη βακτηρίων. Όλα αυτά οδηγούν σε breakouts, τις γνωστές – και καθόλου ευχάριστες – εξάρσεις της ακμής.

Είμαστε καταδικασμένοι δηλαδή;

Προφανώς και όχι! Μια καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού, τόνωσης, ενυδάτωσης και αντηλιακής προστασίας είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων. Ωστόσο, είναι επίσης απαραίτητο ότι πρέπει να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ένας βαθύς καθαρισμός, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει πιο αποτελεσματικά.
Ο στόχος ενός σωστού, επαγγελματικού βαθύ καθαρισμού είναι η πλήρης αναδόμηση και αναζωογόνηση του συνόλου των στρωμάτων της επιδερμίδας, μέσα από 4 βασικά στάδια:
• Απολέπιση/ Αφαίρεση νεκρών κυττάρων
• Καθαρισμός/ Εξαγωγή φαγεσώρων, κύστεων, κεχρίων και σμήγματος
• Λείανση/ Απομάκρυνση ρύπων
• Ανάπλαση
Επιπλέον, ο βαθύς καθαρισμός λειτουργεί και ως στάδιο προετοιμασίας του δέρματος για μια σειρά άλλων, εξίσου σημαντικών θεραπειών, όπως τα χημικά peeling, η ενυδάτωση και οι θεραπείες αντιγήρανσης.

Κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιείται;
Ο βαθύς καθαρισμός είναι κατάλληλος για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ενώ η συχνότητα με την οποία πρέπει να πραγματοποιείται εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο δέρματος του ατόμου. Για τα άτομα με κανονικό δέρμα συνιστούμε τον καθαρισμό κάθε 6-8 μήνες, ενώ για τα άτομα με λιπαρό ή μεικτό δέρμα θα ήταν καλό να γίνεται πιο συχνά, δηλαδή κάθε 3-4 μήνες. Για άτομα που υποφέρουν από Ακμή, η συχνότητα εξαρτάται από το είδος της Ακμής (φαγεσωρική, μεικτή) και καθορίζεται από τον Δερματολόγο.

Συνοψίζοντας λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί βασική προϋπόθεση για την καλή υγεία του δέρματος του προσώπου, καθώς συμβάλλει στην καταπολέμηση των προβλημάτων που προκύπτουν λόγω διαφόρων παραγόντων, στη πρόληψη της Ακμής και στη γενική βελτίωση και αναζωογόνησή του δέρματος.

Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε ότι, για να είναι αποτελεσματικός ο καθαρισμός, δεν αρκεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά. Πρόκειται για κάτι που πρέπει να περιλαμβάνεται σταθερά στο πρόγραμμά μας και να μην παραμελείται λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Εσείς πότε θα κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας;

6 Σημαντικοί Λόγοι για να Επιλέξετε τη Μόνιμη Αποτρίχωση

6 Σημαντικοί Λόγοι για να Επιλέξετε τη Μόνιμη Αποτρίχωση

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να περάσαμε αρκετό χρόνο στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να φροντίζουμε ιδιαίτερα την εμφάνισή μας, όμως αυτό δεν θα μπορούσε να διαρκέσει επ’ αόριστον… Με την σκέψη, λοιπόν, των όμορφων στιγμών που πρόκειται να ακολουθήσουν, πολλές γυναίκες – αλλά και άνδρες – ανακαλύπτουν ξανά τη διάθεση να προσέξουν τον εαυτό τους. Μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις των περισσότερων παραμένει, φυσικά, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι όσοι ακόμη προβληματίζονται και αναζητούν τις κατάλληλες μεθόδους. Αν βρίσκεστε κι εσείς σε αυτή τη θέση, πρέπει να σας πούμε ότι η μόνιμη αποτρίχωση είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας! Στη συνέχεια, θα αναλύσουμε 6 σημαντικούς λόγους για να την επιλέξετε.

1. Είναι ιδανική για σχεδόν όλους
Οι πλέον σύγχρονες διαθέσιμες μέθοδοι, όπως τα Laser Αλεξανδρίτη και η Ριζική – Ηλεκτρική Αποτρίχωση, καθιστούν τη μόνιμη αποτρίχωση ιδανική για ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων. Ανεξαρτήτως απόχρωσης της τρίχας ή της επιδερμίδας, φύλου αλλά και ηλικίας, επιλέγοντας την κατάλληλη μέθοδο, σχεδόν όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτού του είδους την αποτρίχωση και να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα.

2. Εξασφαλίζει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα
Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η μόνιμη αποτρίχωση εξασφαλίζει μόνιμα, εντυπωσιακά αποτελέσματα που διαρκούν στο χρόνο. Παράλληλα, τα αποτελέσματα αυτά, στις περισσότερες περιπτώσεις, επιτυγχάνονται άμεσα έπειτα από έναν προκαθορισμένο αριθμό σύντομων συνεδριών. Με τα Laser Αλεξανδρίτη, για παράδειγμα, παρατηρούμε μείωση της τριχοφυΐας μέχρι και 50% από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

3. Είναι ανώδυνη
Παρά τις ιστορίες τρόμου που ίσως κυκλοφορούν λόγω άγνοιας, οι σύγχρονες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την μόνιμη αποτρίχωση είναι κατά κύριο λόγο ανώδυνες. Ειδικά αν τις συγκρίνουμε με άλλες, παλαιότερες μεθόδους αποτρίχωσης, όπως το κερί, η χαλάουα, η αποτριχωτική μηχανή και η κλωστή.

4. Διατηρεί το δέρμα υγιές
Σε αντίθεση με τις μεθόδους που προαναφέρθηκαν, η μόνιμη αποτρίχωση, συγκεκριμένα με Laser Αλεξανδρίτη, όχι μόνο δεν προκαλεί προβλήματα στο δέρμα, αλλά βοηθά και στην διατήρηση της υγείας του. Πρόκειται για μια ασφαλή μέθοδο που συμβάλλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση της θυλακίτιδας, αποτρέποντας επίσης την δημιουργία δερματίτιδας εξ’ επαφής, εγκαυμάτων και άλλων μολύνσεων. Επιπλέον, δεν επιδεινώνει προβλήματα όπως οι ευρυαγγείες και η δερματική χαλάρωση, καθώς δεν χρησιμοποιεί άμεση θερμότητα και τράβηγμα (ζεστό κερί/ χαλάουα).

5. Συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου
Ως γνωστόν, ο χρόνος είναι χρήμα, και η μόνιμη αποτρίχωση σας βοηθά να εξοικονομήσετε και τα δύο. Αν και αρχικά το κόστος των συνεδριών μπορεί να σας φανεί υψηλό σε σχέση, ας πούμε, με μια κρέμα αποτρίχωσης, υπολογίζοντάς το αθροιστικά θα συνειδητοποιήσετε ότι η μόνιμη αποτρίχωση είναι σαφώς πιο οικονομική μακροπρόθεσμα. Και από άποψη χρόνου, πάντως, στην ουσία ισχύει το ίδιο. Σκεφτείτε πόσο χρόνο αφιερώνετε στην αποτρίχωση κάθε μήνα. Μετά το πέρας των συνεδριών, αυτός ο χρόνος θα είναι ελεύθερος για να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικότερα ζητήματα.

6. Προκαλεί θετικά συναισθήματα
Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή, αυτό είναι η ύπαρξη της τριχοφυΐας. Πρόκειται, άλλωστε, για κάτι απόλυτα φυσιολογικό που συναντάται σε όλους τους ανθρώπους, γι’ αυτό και η μόνιμη αποτρίχωση αποτελεί ξεκάθαρα προσωπική επιλογή. Ωστόσο, καλό είναι να θυμόμαστε ότι, για εκείνους οι οποίοι νιώθουν άβολα με την έντονη τριχοφυΐα τους, η μόνιμη αποτρίχωση μπορεί να επιφέρει θετικά συναισθήματα αυτοπεποίθησης και ξεγνοιασιάς. Αν σκέφτεστε να τη δοκιμάσετε κι εσείς, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε για τους σωστούς λόγους. Δηλαδή, επειδή είναι κάτι που πραγματικά επιθυμείτε και όχι επειδή αισθάνεστε ότι δέχεστε οποιαδήποτε εξωτερική πίεση, όπως η κοινωνική αποδοχή, οι σχέσεις κ.λπ. Τότε, τα άμεσα και μόνιμα αποτελέσματά της θα είναι πραγματικά απελευθερωτικά!
Στη DermAesthete Clinic, πραγματοποιούμε μόνιμη αποτρίχωση αποκλειστικά με τις ασφαλέστερες και πιο σύγχρονες μεθόδους, όπως τα Laser Αλεξανδρίτη και τη Ριζική – Ηλεκτρική Αποτρίχωση, εξασφαλίζοντας σίγουρη επιτυχία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Ακμή

Ακμή

Θεραπεία Ακμής

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη, επιστημονικά υπεύθυνη της DermAesthete Clinic, είναι εξειδικευμένη στις τεχνικές μελέτης και στην θεραπεία Ακμής υπό την επίβλεψη του Professor W.J. Cunliffe στο Leeds Foundation For Research. Έχει εργαστεί στο Τμήμα Ακμής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου LGI στο Leeds της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει θεραπεύσει επιτυχώς πάνω από 60.000 ασθενείς με Ακμή στο ιδιωτικό της ιατρείο στον Πειραιά.

 

previous arrow
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
Θεραπεία Ακμής DermAesthete Clinic
peritatika-akmi-1
peritatika-akmi-2
peritatika-akmi-6
peritatika-akmi-5
peritatika-akmi-7
peritatika-akmi-7
peritatika-akmi-7
peritatika-akmi-7
peritatika-akmi-7
peritatika-akmi-7
peritatika-akmi-7
peritatika-akmi-7
peritatika-akmi-7
akmi6
akmi
akmi1
akmi2
akmi3
akmi4
akmi5
next arrow

 

Τι είναι η Ακμή;

Η Ακμή είναι μια χρόνια αποφρακτική και φλεγμονώδης νόσος της τριχοσμηγματογόνου μονάδας

Αποτελεί τη συχνότερη δερματική πάθηση που έχει υφέσεις και εξάρσεις.

Προσβάλλει ιδιαίτερα το  πρόσωπο και το άνω μέρος του κορμού (στήθος, ράχη, ώμοι), γιατί στις περιοχές αυτές βρίσκονται τριχικοί θύλακοι και σμηγματογόνοι αδένες  που είναι υπερευαίσθητοι στις ανδρογόνες ορμόνες. 

Το 75-95% των εφήβων εμφανίζει Ακμή. Αν και σαφής τρόπος μεταφοράς από γενιά σε γενιά δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, υπάρχει γενετικό υπόστρωμα στην εμφάνιση της Ακμής. Αυτό είναι προφανές στις βαρείες μορφές της νόσου.

Η θεραπεία της Ακμής επιβάλλεται, διότι είναι από τις λίγες δερματικές παθήσεις που αφήνει ουλές.

Έχει τεράστιο ψυχολογικό κόστος, ιδίως στους έφηβους και νεαρούς ενήλικες ασθενείς. Όπως έλλειψη αυτοπεποίθησης, κοινωνική φοβία, απόσυρση, εσωστρέφεια, άγχος. Γιαυτό δεν πρέπει να αφήνουμε την Ακμή χωρίς αγωγή.

Ποιά είναι τα 4 στάδια εξέλιξης της παθογενετικής διαδικασίας της Ακμής;

1.  Ανώμαλη υπερπαραγωγή και συγκόλληση των κερατινοκυττάρων – Δημιουργία Μικροφαγέσωρα:

Τα κερατινοκύτταρα  που βρίσκονται στο εσωτερικό τοίχωμα του τριχοσμηγματογόνου θύλακα δημιουργούν ένα κεράτινο έμβολο που αποφράσσει και διατείνει τον θύλακα και αποτελεί τον λεγόμενο μικροφαγέσωρα.

Ο μικροφαγέσωρας είναι η πρώτη στοιχειώδης βλάβη της Ακμής και δεν είναι ορατός στην επιφάνεια του δέρματος. Στη συνέχεια, εξελίσσεται σε ανοιχτό ή κλειστό φαγέσωρα  (μη φλεγμονώδεις βλάβες), καθώς και σε φλύκταινα, βλατίδα, οζίδιο, κύστη (φλεγμονώδεις βλάβες).

2.  Επίδραση Ανδρογόνων Ορμονών στους Σμηγματογόνους Αδένες – Υπερέκκριση σμήγματος:

Αυτό που έχει σημασία στην Ακμή είναι η “υπερευαισθησία” των σμηγματογόνων αδένων στις ανδρογόνες ορμόνες κι όχι η ποσότητα τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Φυσικά, υπάρχουν και περιπτώσεις που οι Α.Ο είναι αυξημένες, όπως π.χ. στις πολυκυστικές ωοθήκες ή στην ανεπάρκεια της 11 και της 21 υδροξυλάσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία της Ακμής είναι η λιπαρότητα του δέρματος και μάλιστα αυτή είναι ευθέως ανάλογη με την βαρύτητα της νόσου.

3.  Υπερανάπτυξη του αναερόβιου βακτηρίου Propionibacterium Acnes (P. acnes):

Το P. acnes αποτελεί φυσιολογικό σαπρόφυτο της δερματικής χλωρίδας. Όμως, στο περιβάλλον του αποφραχθέντα θύλακα, υπάρχουν χαμηλή τάση οξυγόνου και άφθονο σμήγμα. Αυτές είναι ιδανικές συνθήκες για την υπερπαραγωγή του P. acnes και των ενζύμων του. Έτσι πυροδοτείται η φλεγμονή.

4.  Πυροδότηση ανοσολογικών αντιδράσεων – Δημιουργία Φλεγμονής:

Οι φλεγμονώδεις βλάβες της Ακμής (φλύκταινες, βλατίδες, οζίδια, κύστεις) εμφανίζονται σαν επακόλουθο των παραπάνω σταδίων. Δυστυχώς, αρκετές από αυτές αφήνουν δύσμορφες Ουλές, κατά την αποδρομή τους.

Ποιά είναι η σωστή θεραπεία της Ακμής ;

Ο κάθε ασθενής αξίζει την προσοχή και την πλήρη κατανόησή μας στα ιδιαίτερα προβλήματά του.

Για να αντιμετωπιστεί σωστά η Ακμή, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η σωστή αξιολόγηση του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Γιαυτό και απαιτείται προσεκτική λήψη ιστορικού, προσεκτική εξέταση και ταξινόμηση της Ακμής (κατά Cunliffe από 0-10) και διερεύνηση των πιθανών αιτίων εμφάνισης της νόσου.

Το ελάχιστο χρονικό διάστημα στην θεραπεία της Ακμής είναι 6 μήνες. Αυτό που προσδοκούμε κατά τη διάρκεια της αγωγής είναι σταδιακή βελτίωση με σταθερούς ρυθμούς.

Το τέλος (end point) για τη θεραπεία της Ακμής πρέπει να είναι η 100%  βελτίωση της κλινικής εικόνας του ασθενούς και η συντήρηση του αποτελέσματος. Η ταχύτητα με την οποία φτάνουμε στο end point στη θεραπεία της Ακμής εξαρτάται από τη συμμόρφωση του ασθενούς .

Ποιές είναι οι μέθοδοι για τη θεραπεία της Ακμής στη DermAesthete Clinic;

Οι Θεραπείες της Ακμής κατατάσσονται σε δυο κατηγορίες, τις βασικές και τις εναλλακτικές θεραπείες:

 • Οι Βασικές Θεραπείες είναι φαρμακευτικές ουσίες που χορηγούνται τοπικά (Ρετινοειδή, Αντιβιοτικά, Υπεροξείδιο του Βενζολίου,κα) ή συστηματικά (Αντιβιοτικά, Αντιανδρογόνα, Ισοτρετινοΐνη) στον ασθενή.
 • Οι Εναλλακτικές Θεραπείες πραγματοποιούνται με τη χρήση Energy Based Devices (LED, Laser) και Χημικών Peelings χωρίς να χορηγείται φαρμακευτική αγωγή στον ασθενή, γεγονός που τις κάνει άκρως δημοφιλείς.

Στη DermAesthete Clinic η εξειδικευμένη στη θεραπεία της Ακμής, Δερματολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη, επιλέγει την ενδεδειγμένη θεραπεία που πρέπει να ακολουθηθεί ανάλογα με το είδος και τη βαρύτητα της Ακμής, το ιστορικό και την ηλικία του κάθε ασθενή με πολύ-πολύ προσεκτική αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης.

Φαγεσωροεξαγωγή: Επεμβατική Θεραπεία της Φαγεσωρικής Ακμής
Χημικά Peelings
Dermaceutic Peels
Φωτοδυναμική θεραπεία Ακμής Celluma LED Pro
Φωτοδυναμικό Peeling Ακμής
Μεσοθεραπεία

Dermapen

Δείτε με ποιές Θεραπείες μπορείτε να εξαλλείψετε τα σημάδια της Ακμής

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της dr. Pinakoulaki στο site της για την Ακμή.

Κλινική Δερματολογία

Κλινική Δερματολογία

Δερματολογικό ιατρείο Πειραιά Αισθητική Δερματολογία Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου σώματος Κλινική Δερματολογία

Ο ρόλος του δέρματος

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας, εξαιρετικά οργανωμένο και εξοπλισμένο με πολύπλοκες δομές και οργανίλια, ικανά για επιτέλεση υψηλού επιπέδου λειτουργιών, όπως η ανοσολογική προστασία, η ρύθμιση θερμοκρασίας και ύδατος, η αφή, ορμονικές αντιδράσεις, η αποβολή τοξινών και CO2.

Είναι το μοναδικό αυτό όργανο, στο οποίο εκφράζονται τόσο ολόκληρη η εσωτερική παθολογία, όσο και οι περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως για παράδειγμα, η ηλιακή βλάβη. Είναι ο πολύτιμος φρουρός που εμποδίζει την καταστροφή του σώματος μας από παθογόνους μικροοργανισμούς, τοξίνες και επιβλαβείς ουσίες, εμποδίζοντας την είσοδο τους στο εσωτερικό του σώματος!

 

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη είναι εξειδικευμένη τόσο στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας (Botox, Liquid Lift, Aptos νήματα, κα) όσο και της Κλινικής και Επεμβατικής Δερματολογίας.

 

Στο σύγχρονο Δερματολογικό Κέντρο DermAesthete Clinic η Δερματολόγος ασχολείται με την κλινική εξέταση και θεραπευτική αντιμετώπιση παθήσεων και λοιμώξεων του δέρματος:

 

Φαγεσωρική Ακμή, Βλατιδοφλυκταινώδης Ακμή, Κυστική Ακμή, Φαρμακευτική Ακμή​, Θερινή Ακμή

 

 • Δερματοσκόπηση – Χαρτογράφηση Σπίλων – Έγκαιρη διάγνωση Δυσπλαστικών Σπίλων και Καρκινωμάτων του δέρματος

 

 

 • Δασυτριχισμός και Ορμονικός Έλεγχος

 

 

Ανδρογεννητική Αλωπεκία, Γυροειδής Αλωπεκία, Ουλοποιητική Αλωπεκία, Εποχική Αλωπεκία, Τελογενής τριχόρροια, Διάχυτη Αλωπεκία

 

 • Εκζέματα – Δερματίτιδες:

Ατοπική Δερματίτιδα, Σμηγματορροϊκή Δερματίτιδα, Πολύμορφο Εξάνθημα εκ Φωτός, Φαρμακευτική Φωτοδερματίτιδα, Φαρμακευτικά Εξανθήματα, Κνίδωση, Έκζεμα χειρών

 

 • Παιδοδερματολογία:

Ιογενείς Λοιμώξεις, Μολυσματικό Kηρίο, Φθειρίαση, Μυκητιάσεις, Μυρμηκιές, Ατοπική Δερματίτιδα, Σμηγματορροϊκή Δερματίτιδα

 

 • Μυκητιάσεις:

Δερματόφυτα, Καντιντιάσεις, Ποικιλόχρους πιτυρίαση, Ονυχομυκητιάσεις

 

 • Θηλώματα – Μυρμηκίες

 

 • Αυτοάνοσες παθήσεις του δέρματος:

Λεύκη, Ψωρίαση, Δερματικός Ερυθηματώδης Λύκος, Εντοπισμένη Σκληροδερμία, Μορφέας

 

 • Αφροδίσια Νοσήματα:

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, HPV Λοιμώξεις, Μολυσματική Τέρμινθος

 

 • Λοιμώξεις του δέρματος:

Απλός Έρπης, Έρπης Ζωστήρας, Ανεμευλογιά, Μολυσματικό Κηρίο, Ερυσίπελας, Ερύθρασμα, Θυλακίτιδα, Δοθιήνας-Ψευδάνθρακας, Μυκητιασικές Λοιμώξεις, Ονυχομυκητιάσεις, Ψώρα

 

 • Επεμβατική Δερματολογία:

Θεραπεία Μολυσματικής Τερμίνθου

Θεραπεία Κονδυλωμάτων με διαθερμοπηξία, Υγρό Άζωτο και CO2 Laser

Αφαίρεση Θηλωμάτων – Μυρμηκιών με διαθερμοπηξία, Κρυοθεραπεία και CO2 Laser

Βιοψίες

Χειρουργική Αφαίρεση και βιοψία Σπίλων

Χειρουργική Αφαίρεση καλοηθών όγκων (κύστεις, λιπώματα, δερματοϊνώματα)

Χειρουργική Αφαίρεση δερματικών Προκαρκινικών βλαβών

Bioptron

Bioptron

Τι είναι το BIOPTRON HyperLight Therapy System;

Το BIOPTRON HyperLight Therapy System είναι μια παγκοσμίως καταξιωμένη Ιατρική συσκευή Φωτοθεραπείας που εκπέμπει Πολωμένο Φως σε ένα ευρύ ηλεκτρομαγνητικό φάσμα ορατού και υπέρυθρου φωτός (480-3400 nm), χωρίς υπεριώδη ακτινοβολία.

Η θεραπεία BIOPTRON Hyperlight είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη και πιστοποιημένη Ιατρική Φωτοθεραπεία δερματολογικών διαταραχών και δερματικών προβλημάτων σε ενήλικες και παιδιά.

Είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA και τον Ευρωπαϊκό CE.

Πως δρα το BIOPTRON HyperLight Therapy System;

Η θεραπεία BIOPTRON Hyperlight παράγει μια βιολογική απάντηση, που ονομάζεται Φωτοβιοδιέγερση.

Τα διαφορετικά μήκη κύματος διεισδύουν στο δέρμα σε διαφορετικά βάθη, ενεργοποιούν τους κυτταρικούς μηχανισμούς, επιταχύνουν την τοπική κυκλοφορία του αίματος, διεγείρουν τις αναγεννητικές διαδικασίες ολόκληρου του σώματος και αναζωογονούν φυσικά το δέρμα.

Το BIOPTRON Hyperlight μια ιατρικά πιστοποιημένη συσκευή που επιβραδύνει τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματος, αντιστρέφει αποτελεσματικά τα κύρια σημάδια της Φωτογήρανσης και ενισχύει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων Κοσμετολογικών θεραπειών στο ιατρείο αλλά και των χρησιμοποιούμενων καλλυντικών στο σπίτι.

Η κορυφαία ιατρική συσκευή BIOPTRON Hyperlight Therapy μπορεί να θεραπεύσει ένα ευρύ φάσμα δερματολογικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των λοιμώξεων που προκαλούνται από ιούς ή βακτήρια και ασθενειών του βλεννογόνου του στόματος:

 • Ακμή (καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν τις εξάρσεις της Ακμής)
 • Ροδόχρους Ακμή
 • Εκζεμα
 • Ψωρίαση
 • Ατοπική δερματίτιδα
 • Έρπης απλός
 • Ερπης ζωστήρας
 • Έλκη
 • Ασθένεια των ούλων
 • Φλεγμονή του βλεννογόνου του στόματος
 • Φλεγμονές στα χείλη

Στη DermAesthete Clinic συνιστούμε τη Φωτοθεραπεία με BIOPTRON Hyperlight διότι έχει πολλαπλά οφέλη στη πρόληψη, τη θεραπεία και τη διατήρηση ενός νεανικού δέρματος, με μηδενικό κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.

Q-Switch Laser Quanta

Q-Switch Laser Quanta

Το Q-Switch Laser της Quanta δημιουργεί ένα φωτοακουστικό φαινόμενο και στοχεύει αποκλειστικά στη μελανίνη (ή τη χρωστική ουσία του τατουάζ) αφήνοντας άθικτο το περιβάλλον δέρμα. Αποτελεί ιδανική θεραπεία αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών.

Είναι το πλέον αποτελεσματικό Q-Switch Laser διότι είναι το μόνο που εκπέμπει τόσο σύντομους παλμούς (6ns) στη μέγιστη ισχύ (εκατοντάδες Mega W), χωρίς θερμική αλληλεπίδραση με τους γύρω ιστούς.

Η δέσμη του Q-Switch Laser απορροφάται από τη μελανίνη ή τις άλλες ανεπιθύμητες χρωστικές ουσίες και τις κατακερματίζει σε μικρά σωματίδια, τα οποία απομακρύνονται με τη φυσική διαδικασία της φαγοκυττάρωσης από το λεμφικό σύστημα.

Στη DermAesthete Clinic συστήνουμε τη θεραπεία με το Q-Switch Laser της Quanta για την αφαίρεση καλόηθων μελαγχρωματικών βλαβών (ηλιακές εφηλίδες, κηλίδες, φακίδες, πανάδες, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις), θεραπεία Μελάσματος και γρήγορη αφαίρεση ασπρόμαυρων και πολύχρωμων τατουάζ.

Το Q-Switch Laser της Quanta σε αντίθεση με άλλα Laser μας εξασφαλίζει:

 • Απόλυτα ασφαλείς θεραπείες
 • Ταχύτερο χρόνο επούλωσης
 • Μειωμένο χρόνο διακοπής από τις καθημερινές δραστηριότητες
 • Μειωμένο κίνδυνο επιπλοκών
 • Άνετες, σχεδόν ανώδυνες συνεδρίες

 

 

Fractional Ndyag Laser Quanta

Fractional Ndyag Laser Quanta

Το Fractional Nd-Yag Laser της Quanta λειτουργεί με τη μέθοδο της επιλεκτικής κλασματικής φωτοθερμόλυσης.

Το Nd-Yag Laser έχει υψηλή απορρόφηση από το νερό, διεισδύει βαθύτερα στο χόριο και είναι πολύ αποτελεσματικό για την αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών.

Στη DermAesthete Clinic συστήνουμε την Fractional Nd-Yag Laser Resurfacing θεραπεία για:

Σε αντίθεση με άλλα Laser που εστιάζουν μόνο σε επιφανειακά στρώματα, το Fractional Nd-Yag Laser της Quanta δημιουργεί ενεργειακές μικρο-οπές και διεγείρει όλα τα στρώματα της επιδερμίδας. Έτσι, επιτυγχάνει το επιθυμητό Resurfacing (αναζωογώνηση) της επιδερμίδας.

Χάρη στη κλασματική τεχνολογία, το γύρω δέρμα παραμένει ανέπαφο και έτσι εξασφαλίζουμε ταχεία επούλωση και μειωμένες πιθανότητες  μεταφλεγμονώδους υπερχμελάγχρωσης (PIH).

 

Fractional CO2 Laser

Fractional CO2 Laser

Τι είναι το CO2 Fractional Laser;

Το CO2 Fractional Laser είναι ένα κλασματικό Laser Διοξειδίου του άνθρακα που λειτουργεί με την μέθοδο επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Επιτρέπει δηλαδή την επιλεκτική αφαίρεση πολλαπλών στρωμάτων της επιδερμίδας, αφήνοντας περιοχές του δέρματος ανέπαφες.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια και έτσι μειώνεται ο χρόνος επούλωσης του δέρματος μετά τη θεραπεία.

Πως δρα το CO2 Fractional Laser;

Μέσω της κλασματικής φωτοθερμόλυσης του δέρματος ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης. Διεγείρονται οι ινοβλάστες και ξεκινάει η νέο-κολλαγονογένεση, η παραγωγή καινούριων καλής ποιότητας ινών κολλαγόνου.

Χάρη στο κλασματικό τρόπο δράσης, αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία που απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας και μηδενική αποχή από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Το CO2 Laser είναι απόλυτα ασφαλές και εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.

Στη DermAesthete Clinic συστήνουμε τη Laser Resurfacing θεραπεία για:

Πριν προχωρήσουμε στη Laser Resurfacing θεραπεία, πραγματοποιείται κλινική εξέταση και λήψη του ιατρικού ιστορικού σας, ώστε να επιλέξουμε τις σωστές παραμέτρους που θα σας εξασφαλίσουν ασφαλή και άμεσα ορατά αποτελέσματα.

 

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Τι είναι η Κυτταρίτιδα;

Με τον όρο Κυτταρίτιδα αναφερόμαστε στο γνωστό σε όλους μας “φλοιό πορτοκαλιού” ή αλλιώς στην “cottage cheese” εμφάνιση των μηρών, των γλουτών, της κοιλιάς, των μπράτσων και του στήθους.

Ανατομικά, οι ίνες του υποδόριου ιστού των γυναικών είναι κατακόρυφες, σε αντίθεση με τις υποδόριες ίνες των ανδρών που βρίσκονται υπό γωνία.

Ο κατακόρυφος προσανατολισμός των υποδόριων ινών εξωθεί το υποδόριο λίπος μέσα στο δικτυωτό και θηλώδες χόριο και δημιουργεί την ανώμαλη όψη του δέρματος (λακκάκια, εξογκώματα, πτυχώσεις).

Η Κυτταρίτιδα εμφανίζεται κυρίως σε γυναίκες μετεφηβικής ηλικίας, συνυπάρχει με τη παχυσαρκία, αλλά εμφανίζεται και σε φυσιολογικού βάρους γυναίκες.

Σπανιότερα παρατηρείται σε άνδρες, οι οποίοι πάσχουν από ανεπάρκεια των Ανδρογόνων (σύνδρομο Kleinfelter’s, Υπογοναδισμός, θεραπεία για τον Καρκίνο του προστάτη με Οιστρογόνα, κα) .

Η Κυτταρίτιδα δεν είναι μόνο καλλωπιστικής φύσης πρόβλημα. Ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται μπορεί να προκαλέσει λειτουργικά προβλήματα στο άτομο, όπως πόνο κατά την κίνηση (περπάτημα, γυμναστική, κάθισμα). Σε προχωρημένο στάδιο το άτομο νιώθει πόνο και καύσο ακόμη και κατά την ακινησία.  Γιαυτό, η αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας κρίνεται απαραίτητη.

Ποιά είναι τα στάδια της Κυτταρίτιδας;

Στάδιο 0: Το δέρμα είναι λείο σε όρθια και ύπτια θέση.

Στάδιο 1: Η επιφάνεια του δέρματος είναι λεία σε όρθια και ύπτια θέση. Όταν τσιμπάμε το δέρμα (pinch test) εμφανίζεται ο “φλοιός πορτοκαλιού”.

Στάδιο 2: Η επιφάνεια του δέρματος είναι λεία σε ύπτια θέση. Το φαινόμενο “φλοιού πορτοκαλιού” εμφανίζεται σε όρθια θέση.

Στάδιο 3: Το φαινόμενο “φλοιού πορτοκαλιού” εμφανίζεται  τόσο σε ύπτια όσο και σε όρθια θέση.

Ποιά είναι η αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας;

Στο Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic έχουμε τις πλέον σύγχρονες, ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους για την καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και δημιουργούμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών με βάση τις ανάγκες και το ιατρικό ιστορικό σας:

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα για το μακιγιάζ της και χαρίζει αυτοπεποίθηση γιατί προσφέρει σταθερή, φυσική, αψεγάδιαστη ομορφιά όλο το 24ωρο!

Με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ μπορείτε να αποκτήσετε τα καλοσχηματισμένα, συμμετρικά, γεμάτα φρύδια που πάντα επιθυμούσατε, τονισμένο βλέμμα και πυκνές βλεφαρίδες, καλοφτιαγμένο eyeliner και βαμμένα χείλη με το αγαπημένο σας χρώμα!

Τι είναι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ;

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (Permanent Makeup) είναι μια τεχνική βελτίωσης ή ενίσχυσης των χαρακτηριστικών του προσώπου με εισχώρηση απολύτως ασφαλών μικροχρωστικών ουσιών στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.

Για το Ιατρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ακολουθείται η ίδια τεχνική εισχώρησης ασφαλών μικροχρωστικών ουσιών με σκοπό την διόρθωση ιατρικών προβλημάτων όπως η δημιουργία θηλής και θηλαίας άλω σε μαστεκτομηθείσες και η γυροειδής αλωπεκία των φρυδιών και των βλεφαρίδων.

Πόσο διαρκεί το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ;

 • Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα φρύδια μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 3 έτη ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας του κάθε ατόμου. Στα λιπαρά δέρματα τείνει να σβήνει πιο γρήγορα.
 • Στις βλεφαρίδες το αποτέλεσμα διαρκεί για πάνω από 3 χρόνια.
 • Στα χείλη διαρκεί για πάνω από 5 χρόνια.
 • Το eyeliner διαρκεί σχεδόν μια ζωή!

Γιατί να επιλέξετε τη DermAesthete Clinic;

Στο Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic για την θεραπεία του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χρησιμοποιούμε την συσκευή Long-Time-Liner, μια πολυβραβευμένη παγκοσμίως γερμανική συσκευή δερματοστιξίας:

 • Η συσκευή Long-Time-Liner είναι σύγχρονη, απολύτως αυτοματοποιημένη και χρησιμοποιεί μια πολύ λεπτή βελόνα από χειρουργικό ατσάλι, υποαλλεργική, σχεδόν ατραυματική.
 • Προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, ακρίβεια και άριστο αποτέλεσμα.
 • Οι μικροχρωστικές που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλείς:

Μετά από ενδελεχή έρευνα και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους ασφαλείας, αισθητικού αποτελέσματος και διαρκείας, επιλέγουμε συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές εταιρείες (Ελβετία, Ολλανδία, Γερμανία), οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές, όπως αυτές ορίζονται από τους αρμόδιους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

Οι μικροχρωστικές που επιλέγουμε δεν περιέχουν συντηρητικά, NDLA, αλλεργιογόνες και καρκινογόνες ουσίες και είναι αποστειρωμένες με gamma radiation.

Mediderma by Sesderma

Mediderma by Sesderma

Τι πρέπει να ξέρετε για τα καλλυντικά Mediderma by Sesderma:

 • Το όραμα της Mediderma είναι να βελτιώσει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων προωθώντας ένα υγιές και όμορφο δέρμα.
 • Η Mediderma ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από μια ομάδα Δερματολόγων με επικεφαλής τον Δρ. Gabriel Serrano, ο οποίος ίδρυσε επίσης τη Sesderma Laboratories, μια από τις πιο γνωστές διεθνής εταιρείες φροντίδας του δέρματος αφιερωμένη στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικών και ασφαλών δερμοκαλλυντικών με παρουσία σε περισσότερα από 60 χώρες.
 • Ο Δρ. Serrano είναι μια διεθνώς γνωστή φυσιογνωμία στον τομέα της κοσμητικής δερματολογίας. Είναι δερματολόγος που ασκεί στη Βαλένθια της Ισπανίας και είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας, της Ισπανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, του Ibero-Latin-American College of Dermatology (CILAD) και άλλων επιστημονικών εταιρειών.

Κατέχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της αντιγηραντικής φροντίδας του δέρματος, των χημικών peels και της αποκατάστασης του δέρματος από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος.

 • Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων Mediderma και των πρωτοκόλλων θεραπείας Nanopeels υποστηρίζονται από εκτεταμένες κλινικές δοκιμές και τη συνεργασία της εταιρείας με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.
 • Το Αντιοξειδωτικό Nanopeel της Sesderma είναι πολυβραβευμένο και αναγνωρισμένο ως το Νο1 Peeling Αντιοξείδωσης.
 • Tα καλλυντικά Mediderma by Sesderma εξειδικεύονται σε κάθε τύπο δέρματος, φωτότυπο, φύλο, ηλικία ή πρόβλημα!
 • Οι θεραπείες και τα προϊόντα Mediderma διατίθενται αποκλειστικά μέσω εξουσιοδοτημένων επαγγελματιών υγείας του δέρματος.

Στη DermAesthete Clinic θα σας προτείνουμε την ενδεδειγμένη Mediderma θεραπεία σύμφωνα με το δέρμα και τις ανάγκες σας!

Επαγγελματικά Προϊόντα

Επικοινωνία

Τριχόπτωση

Τριχόπτωση

Θεραπεία Τριχόπτωσης

Στο Δερματολογικό Κέντρο DermAesthete Clinic θα λάβετε προηγμένη, ασφαλή, αξιόπιστη, εξατομικευμένη θεραπεία τριχόπτωσης, βασισμένη στο γενετικό προφίλ σας και σε κλινικά δεδομένα.

Ποιά είναι τα είδη της Τριχόπτωσης;

Ανδρογεννητική Αλωπεκία (AGA):

Είναι η η πιο συχνή μορφή Τριχόπτωσης αφού πλήττει το 70% των ανδρών και το 40% των γυναικών και εμφανίζεται σε άνδρες και γυναίκες με γενετική προδιάθεση.

 • Η Ανδρικού Τύπου Ανδρογεννητική Αλωπεκία χαρακτηρίζεται από απώλεια των τριχών στους κροτάφους, τη μετωποβρεγματική χώρα και σταδιακή υποχώρηση του hairline. Οφείλεται στην επίδραση των ανδρογόνων ορμονών στη τριχοσμηγματογόνο μονάδα. Τα επίπεδα της ελεύθερης τεστοστερόνης, της διϋδροτεστοστερόνης και του ενζύμου 5-α-ρεδουκτάση είναι αυξημένα. Το ένζυμο 5-α-ρεδουκτάση μετατρέπει στον θύλακο της τρίχας την ελεύθερη τεστοστερόνη σε διϋδροτεστοστερόνη (DHT).
 • Η Γυναικείου Τύπου Ανδρογενετική Αλωπεκία χαρακτηρίζεται από διάχυτη λέπτυνση των τριχών και αραίωση των μαλλιών στην κορυφή του τριχωτού (“Christmas Tree” Pattern) και οφείλεται στα αυξημένα επίπεδα 5-α-ρεδουκτάσης, p-450 αρωματάσης, ελεύθερης τεστοστερόνης, διϋδροτεστοστερόνης και άλλων ανδρογόνων ορμονών. Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, η συγγενής υπερπλασία των επινεφριδίων, οι αρρενοποιητικοί όγκοι επινεφριδίων και ωοθηκών, το σύνδρομο Cushing, η εμμηνόπαυση και η χρόνια χρήση κορτιζόνης είναι παράγοντες που προκαλούν υπερανδρογοναιμία και ευθύνονται για την εμφάνιση της γυναικείας Ανδρογεννητικής Αλωπεκίας.
Διάχυτη Τριχόπτωση:

Η διαχυτη τριχόπτωση εμφανίζεται κυρίως στις γυναίκες και χαρακτηρίζεται από αραίωση της τριχοφυΐας σε όλη την επιφάνεια του τριχωτού λόγω της γρήγορης μετάπτωσης της τρίχας από την αναγενή φάση (ανάπτυξη) στην καταγενή και τελογενή φάση.

Τα αίτια εμφάνισης της είναι:

 • Κληρονομικότητα
 • Ορμονολογικές – Ενδοκρινολογικές διαταραχές
 • Σωματικό & Ψυχολογικό Stress
 • Υπερέκθεση στoν Ήλιο
 • Φαρμακευτική Αγωγή
 • Κακή Διατροφή
 • Χρόνιες ασθένειες (αναιμία, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, κα)
Γυροειδής Αλωπεκία:

Η κλινική εικόνα της γυροειδούς αλωπεκίας είναι μικρές αποψιλωτικές πλάκες στρογγυλού ή ωοειδούς σχήματος. Οι πλάκες της γυροειδούς αλωπεκίας συνήθως είναι ασυμπτωματικές, αλλά μπορεί να προκαλούν κνησμό ή πόνο. Το δέρμα στην γυροειδή αλωπεκία εμφανίζεται φυσιολογικό, χωρίς ουλοποίηση.

Ουλωτική Αλωπεκία:

Οι τριχικοί θύλακες καταστρέφονται από τη φλεγμονή και αντικαθιστούνται από ουλώδη ιστό. Συνήθως το δέρμα στην ουλωποιητική αλωπεκία είναι κόκκινο, απολεπιζόμενο, με υπέρχρωση ή υποχρωμία. Μπορεί να συνοδεύεται από κνησμό, καύσο και πόνο.

Τα αίτια εμφάνισης Ουλοποιητικής Αλωπεκίας είναι:

 • Διαταραχές Ανάπτυξης και Κληρονομικά Νοσήματα (Σπίλοι, Ποροκεράτωση, Ιχθυάσεις, Νόσος Darier)
 • Τραύματα, εγκαύματα, ακτινοδερματίτιδα
 • Λοιμώξεις του δέρματος (δερματοφυτίες, βακτηριακές λοιμώξεις, λέπρα, σύφιλη, θυλακίτιδα, ακμή, ιογενείς λοιμώξεις, έρπης ζωστήρας)
 • Νεοπλασίες
 • Αυτοάνοσες Δερματοπάθειες (ομαλός λειχήνας, ερυθηματώδης λύκος, εντοπισμένη σκληροδερμία, σαρκοείδωση)

Πως γίνεται η διαγνωστική εξέταση της Τριχόπτωσης;

 • Αναλυτική λήψη του ιατρικού ιστορικού σας
 • Κλινική εξέταση
 • Δοκιμασία έλξης (Pull Test)
 • Βιοψία εφόσον χρειάζεται
 • Αιματολογικός Βιοχημικός και Ορμονολογικός έλεγχος
 • Γενετικό Τεστ εφόσον το επιθυμείτε

Ποιά είναι η θεραπεία της Τριχόπτωσης;

Θεραπεία κατ’οίκον με τοπικά σκευάσματα ή/και από του στόματος συμπληρώματα διατροφής και θεραπείες στη DermAesthete Clinic:

 • Ενέσιμη PRP Μεσοθεραπεία (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία) η οποία διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, την αναγέννηση των ιστών και την αιμάτωση της περιοχής. Τα αιμοπετάλια του αίματος είναι πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα συστατικά για υγιή μαλλιά.
 • Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με ειδικά φαρμακευτικά σκευάσματα
 • Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία
 • Φωτοθεραπεία με το Celluma Led Pro

Τι είναι το γενετικό test TrichoTest;

Στη DermAesthete Clinic μπορείτε να κάνετε εξέταση DNA test με σκοπό τον γονιδιακό έλεγχο των αιτίων της τριχόπτωσης σας και να λάβετε εξατομικευμένη θεραπεία. Δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης 48 γενετικών παραλλαγών σε 13 γονίδια που σχετίζονται με την τριχόπτωση. Η ανάλυση αυτή εξασφαλίζει προηγμένη, ασφαλή και αξιόπιστη εξατομικευμένη θεραπεία της τριχόπτωσης, βασισμένη στο γενετικό προφίλ του ασθενούς και σε κλινικά δεδομένα.

Με το συνδυασμό της κλινικής εξέτασης, του ιατρικού ιστορικού και του TrichoTest είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε μια εντελώς εξατομικευμένη θεραπεία τριχόπτωσης με συγκεκριμένες ουσίες που γνωρίζουμε ότι είναι οι πιο αποτελεσματικές και σε προσαρμοσμένη δοσολογία ειδικά για εσάς.

 

previous arrow
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
Θεραπεία Τριχόπτωσης
peristatika-trixwptwsi-1
peristatika-trixwptwsi-1
peristatika-trixwptwsi-1
next arrow

 

Μάθετε περισσότερα για τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

EcoPeel Μικροδερμοαπόξεση

Eco Peel Μικροδερμοαπόξεση

Τι είναι η EcoPeel Μικροδερμοαπόξεση με Κρυστάλλους;

Η Μικροδερμοαπόξεση με Κρυστάλλους είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και των ρύπων σε συνδυασμό με τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, της αιμάτωσης, της οξυγόνωσης και του μεταβολισμού του δέρματος που επιτυγχάνεται με ειδική ιατρική συσκευή.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic χρησιμοποιούμε τη συσκευή Ecopeel, μια ιατρική συσκευή μικροδερμοαπόξεσης, όπου κρύσταλλοι οξειδίων αργιλίου εκτινάσσονται στο δέρμα και εν συνεχεία αναρροφώνται απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.

Μέσω της ισχυρής κινητικότητας των μικροκρυστάλλων, διεγείρονται θερμικά και μηχανικά οι ινοβλάστες και προάγεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και των δομών του δέρματος.

Γιατί να επιλέξετε την Ecopeel Μικροδερμοαπόξεση;

Είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς θεραπείες ανανέωσης του δέρματος (Skin Rejuvenation) για τους παρακάτω λόγους:

 • Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη πρόληψη της Φωτογήρανσης, τη βελτίωση των λεπτών Ρυτίδων, των διεσταλμένων πόρων, του θαμπού και λιπαρού δέρματος, της μεταφλεγμονώδους Υπερμελάγχρωσης και των επιφανειακών Ουλών της Ακμής.
 • Είναι αναίμακτη, ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία
 • Είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος, χωρίς τη χρήση χημικών. Γι’αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
 • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας ή παραμονή στο σπίτι.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic δημιουργούμε συνδυαστικά θεραπευτικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες σας:

Κλείστε το ραντεβού σας άμεσα στο 2100100692

PLASMATek

PLASMATek

Σύσφιξη της περιοφθαλμικής περιοχής

Χωρίς νυστέρι

Χωρίς χρόνο ανάρρωσης

Η μέθοδος αναίμακτης βλεφαροπλαστικής PLASMATek της DermAesthete Clinic είναι μια αποτελεσματική και γρήγορη θεραπεία σύσφιξης της περιοφθαλμικής περιοχής, που δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης ή απομάκρυνση από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η μη χειρουργική βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με την ιατρική συσκευή παραγωγής πλάσματος, PlasmaTek.

Ποιός είναι ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής PlasmaTek;

Η συσκευή PlasmaTek παράγει υψηλή ενέργεια – θερμότητα και ιονίζει τα αέρια της ατμόσφαιρας γύρω από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να προκαλείται ένα νέφος από ιόντα και ηλεκτρόνια, τα οποία δημιουργούν μια υπεριονισμένη κατάσταση της ύλης, το πλάσμα. Το PlasmaTek είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία για την περιοφθαλμική περιοχή, γιατί κατά τη λειτουργία του σχηματίζει ένα τόξο, σαν μικρό κεραυνό, και εξαχνώνει επιλεκτικά τα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, χωρίς να προκαλεί βλάβη στους παρακείμενους ιστούς. Κατά τη διάρκεια της επούλωσης, παρατηρούμε σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας και εξάλειψη της περίσσειας του δέρματος και των ρυτίδων στο άνω και κάτω βλέφαρο.

Σε ποιές περιπτώσεις συστήνουμε τη θεραπεία μη χειρουργικής βλεφαροπλαστικής PlasmaTek;

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete συστήνουμε τη θεραπεία μη χειρουργικής βλεφαροπλαστικής PlasmaTek για την χαλάρωση και τη περίσσεια δέρματος στα βλέφαρα, τις σακούλες, τα ξανθελάσματα και τις περιοφθαλμικές ρυτίδες. Ταυτόχρονα το Plasmatec μπορεί να εφαρμοστεί για την εξάλειψη καλοήθων ογκιδίων τόσο στην περιοφθαλμική περιοχή όσο και στο υπόλοιπο σώμα, όπως υπερκερατώσεις, θηλώματα, μυρμηκίες.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της μη χειρουργικής βλεφαροπλαστικής PlasmaTek;

Σε αντίθεση με τη χειρουργική βλεφαροπλαστική επέμβαση που απαιτείται αναισθησία και υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών όπως ουλοποίηση, μετεγχειρητικές λοιμώξεις και ασυμμετρίες, η μέθοδος PlasmaTek είναι μη επεμβατική θεραπεία και μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των εφαρμογών αναίμακτης βλεφαροπλαστικής με τη μέθοδο PlasmaTek εξαρτάται από το βαθμό χαλάρωσης και ρυτίδωσης, καθώς και το τύπο και το φωτότυπο της επιδερμίδας. Συνήθως πραγματοποιούμε 1-3 εφαρμογές, λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω παραμέτρους, το ατομικό ιατρικό ιστορικό και τις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα για την αναίμακτη βλεφαροπλαστική κλείνοντας το ραντεβού σας στο 2100100692

Ηλεκτρική Αποτρίχωση

Ηλεκτρόλυση - Θερμόλυση

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic, η Ηλεκτρική Αποτρίχωση γίνεται με την πλέον σύγχρονη συσκευή Ηλεκτρικής Αποτρίχωσης, κατασκευασμένη εντός ΕΕ και εγκεκριμένη από τον CE, που συνδυάζει και τις δύο μεθόδους Ηλεκτρόλυσης και Θερμόλυσης, είτε με ταυτόχρονη εφαρμογή είτε χωριστά.

Εφαρμόζεται από άρτια εκπαιδευμένο, έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό, υπό την καθοδήγηση της Υπεύθυνης Κοσμετολόγου κ. Λεούση.

Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των δύο μεθόδων;

Η Ηλεκτρόλυση γίνεται με τη χρήση συσκευών συνεχούς ρεύματος. Αυτό παράγει μέσα στο τριχοθυλάκιο αλκαλικό διάλυμα NaOH προκειμένου να καταστραφούν ο βολβός, η θηλή και τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Η ποσότητα αλκαλικού διαλύματος NaOH εξαρτάται από την χρονική διάρκεια διοχέτευσης του ρεύματος, την ένταση του ρεύματος και το βαθμό ενυδάτωσης του δέρματος.

Η Θερμόλυση γίνεται με τη χρήση συσκευών υψίσυχνου ρεύματος. Το ρεύμα οδηγείται σε μια βελόνα και γύρω από την άκρη της, δημιουργείται μια περιοχή ηλεκτρικής δράσης με συνεχείς εναλλαγές πολικότητας. Το ρεύμα υψηλής συχνότητας δρα στο βαθύτερο τμήμα του θυλάκου της τρίχας. Ανεβάζει γρήγορα τη θερμοκρασία του και καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Οι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα της Θερμόλυσης είναι ο χρόνος της εφαρμογής, η ένταση του ρεύματος, η διάμετρος και το βάθος διείσδυσης της βελόνας, καθώς και η ποιότητα του δέρματος.

Είναι ασφαλής η Ηλεκτρική Αποτρίχωση για την επιδερμίδα;

Η περιεκτικότητα του δέρματος σε νερό αυξάνεται από την επιδερμίδα προς το εσωτερικό των ιστών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το ηλεκτρικό ρεύμα να μην επηρεάζει τα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας. Το ρεύμα της Ηλεκτρικής Αποτρίχωσης επιδρά μόνο στον ιστό που εμφανίζει σημαντική ενυδάτωση, δηλαδή στη βάση του θυλάκου της τρίχας. Επίσης, το σμήγμα που βρίσκεται στο πάνω τμήμα του θυλάκου προστατεύει την επιδερμίδα καθώς δρα σαν μονωτικό υλικό.

Πως επιλέγουμε την κατάλληλη μέθοδο Ηλεκτρικής Αποτρίχωσης;

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic, εφαρμόζουμεν την κατάλληλη μέθοδο Αποτρίχωσης, σύμφωνα με τον τύπο της τριχοφυΐας σας (χνοώδες τρίχωμα, τελικές τρίχες, καμπυλωτές τρίχες, λευκές τρίχες), την ευαισθησία του δέρματος και το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας. Έτσι, επιτυγχάνουμε βέλτιστα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η Ηλεκτρική Αποτρίχωση εφαρμόζεται από άρτια εκπαιδευμένο, έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό, υπό την καθοδήγηση της κυρίας Λεούση και την επίβλεψη της δρ. Πινακουλάκη.  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι ανεπιθύμητες ενέργειες να μειώνονται στο ελάχιστο.

Μετά τη θεραπεία υπάρχει μια αίσθηση καύσου, που συνοδεύεται από παροδικό ερύθημα και περιθυλακικό οίδημα. Αυτό διαρκεί ελάχιστα και μετά από κάποιες ώρες υποχωρεί. Βασική προϋπόθεση στη πρόληψη ανεπιθύμητων ενεργειών είναι η συμμόρφωση του θεραπευόμενου στις οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία.

 

Μεσοθεραπεία Dermapen

Dermapen

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Dermapen;

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic χρησιμοποιούμε τη μεσοθεραπεία Dermapen για την ενίσχυση, ανόρθωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Αποτελείται από δύο μέρη, την ηλεκτρική χειρολαβή που παρέχει σταθερό και συνεχές ρεύμα και την μιας χρήσης άκρη (tip) που έχει πάνω 36 μικροσκοπικές βελόνες.

Γιατί να επιλέξω το Dermapen;

1.Οι βελόνες του Dermapen δημιουργούν μικρό-τραυματισμό, ο οποίος παρακινεί την ανοσολογική απόκριση, την δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και τη δημιουργία οπών που λειτουργούν ως κανάλια για να διαπεράσουν οι δραστικές ουσίες του μεσοθεραπευτικού υλικού στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας.

2.Επειδή οι βελόνες του Dermapen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, δεν πονάει και δεν σκίζει το δέρμα, ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο αποκατάστασης του δέρματος σε αντίθεση με τα dermal rollers.

3.Είναι απολύτως ασφαλής θεραπεία, εγκεκριμένη από FDA και CE.

4.Είναι σχεδόν ανώδυνο.

5.Το βάθος διείσδυσης είναι ρυθμιζόμενο.

6.Μετά την θεραπεία υπάρχει ήπια ερυθρότητα στο πρόσωπο που υποχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη DermAesthete Clinic εφαρμόζουμε τα εξειδικευμένα προϊόντα μακιγιάζ Jane Iredale αμέσως μετά την θεραπεία, ώστε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Σε ποιές περιπτώσεις συστήνεται η μεσοθεραπεία Dermapen;

Πρεσσοθεραπεία

Πρεσσοθεραπεία

Τι είναι η Πρεσσοθεραπεία;

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής αποσυμφόρησης ή αλλιώς Λεμφικού Ντραινάζ.

Η ειδικά σχεδιασμένη συσκευή Πρεσσοθεραπείας πιέζει ρυθμικά συγκεκριμένα σημεία του σώματος, με στόχο την αύξηση της αιματικής και φλεβικής ροής και την αποσυμφόρηση της λέμφου.

Τα οφέλη της Λεμφικής Αποσυμφόρησης είναι ποικίλα για την υγεία και την ευεξία.

Ποιά είναι τα οφέλη της Πρεσσοθεραπείας;

 • Βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία
 • Αυξάνει το οξυγόνο
 • Κινητοποιεί την λέμφο
 • Αποβάλλει τις τοξίνες και τα απόβλητα του μεταβολισμού
 • Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
 • Βελτιώνει την όψη “φλοιού πορτοκαλιού” της κυτταρίτιδας
 • Ανακουφίζει το αίσθημα των “βαριών ποδιών”
 • Διεγείρει και τονώνει τους μυς και τις αρθρώσεις
 • Βοηθά στην χαλάρωση
 • Ξεκουράζει και ανακουφίζει τους μυϊκούς σπασμούς
 • Βοηθάει στο ευερέθιστο έντερο

Σε ποιές περιπτώσεις συστήνουμε τη Πρεσσοθεραπεία;

Στη DermAesthete Clinic εφαρμόζουμε τη μέθοδο της Πρεσσοθεραπείας είτε ως μονοθεραπεία για την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και το φαινόμενο των “βαριών ποδιών” είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες σώματος, Κρυολιπόλυση, MP2 Ραδιοσυχνότητες Venus Versa, Aqualyx.

Quanta Q-PLus Alexandrite

Quanta Q-PLus Alexandrite

Τι είναι το Q-PLus Laser Αλεξανδρίτη της Quanta;

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο Laser Αλεξανδρίτη που εκπέμπει στα 755nm και κατασκευάζεται από την Quanta System Aesthetic Division.

Με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας, η διεθνούς φήμης εταιρεία Quanta κατασκευάζει τελευταίας τεχνολογιας μηχανήματα Laser για περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως.

Κάθε Laser της Quanta δοκιμάζεται για χιλιάδες ώρες για να διασφαλίσει την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τη συνολική ικανοποίηση των ασθενών.

Στη DermAesthete Clinic επιλέξαμε την Αποτρίχωση με το Laser Αλεξανδρίτη της Quanta γιατί είναι:

 • Εντελώς ανώδυνη: χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικό zimmer
 • Γρήγορη: οι συνεδρίες διαρκούν μερικά λεπτά
 • Ασφαλής για όλους τους φωτότυπους: εφαρμόζεται σε λευκές και σκουρόχρωμες επιδερμίδες
 • Ασφαλής και για μαυρισμένες επιδερμίδες: πραγματοποιούμε τις συνεδρίες μας όλο το χρόνο, χωρίς διακοπή τους καλοκαιρινούς μήνες
 • Αποτελεσματική στις ανοιχτόχρωμες τρίχες: Εξαχνώνει και τις καστανόξανθες τρίχες

Candela Gentlelase

Candela Gentlelase

Τι είναι το Laser Αλεξανδρίτη της Candela;

Το GentleLase της Αμερικάνικης εταιρίας Candela, τελευταίας γενιάς ιατρικό Laser Αλεξανδρίτη, είναι εξειδικευμένο στην αποτρίχωση, την αφαίρεση γεροντικών κηλίδων, εφηλίδων και δυσχρωμιών προσώπου και σώματος, υπερκερατώσεων και την απομάκρυνση ευρυαγγειών μπλε χρώματος και cherry αιμαγγειωμάτων.

Αποτελεί την πρώτη επιλογή σε Laser Αλεξανδρίτη με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Εκπέμπει μήκος κύματος στα 755 nm, όπου απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη. Με το Laser Alexandrite επιτυγχάνουμε θερμική καταστροφή μόνο του χρωμοφόρου – στόχου (μελανίνης) μέσω της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί.

IPL Venus Versa

test usps

Ασφαλης Θεραπεια

Μηδενικος Χρονος Αναρρωσης

Σύστημα Ψύξης για Ανετες και Γρηγορες Θεραπειες

Λεια & Λαμπερη Επιδερμιδα

Μειωση Βλαβης

Εγκεκριμενη απο τον FDA

Τι είναι η θεραπεία IPL VENUS VERSA;

Το IPL VENUS VERSA εξαλείφει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης του δέρματος και τις ευρυαγγείες, αποκαθιστώντας τη λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας σας.

Η τεχνολογία Intense Pulse Light (IPL) VENUS VERSA στοχεύει στις φθορές του δέρματος, διορθώνοντάς τις και αντιστρέφοντας τη Φωτογήρανση μέσω της Φωτοανάπλασης.

Πως λειτουργεί;

Το φως του IPL είναι πολυχρωματικό φως, ευρέως φάσματος που απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη και την αιμοσφαιρίνη, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Μέσω της λειτουργίας της Επιλεκτικής Φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια του φωτός που απορροφάται από τα χρωμοφόρα-στόχους μετατρέπεται σε θερμότητα. Στη συνέχεια, η θερμότητα αδρανοποιεί τα μελανοσώματα και καταστρέφει το τοίχωμα των αγγείων που δημιουργούν την εικόνα ενός θαμπού δέρματος με πρόωρα σημάδια γήρανσης, όπως οι μελαγχρωματικές ηλιακές κηλίδες, το μέλασμα, οι εφηλίδες, η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση, οι ευρυαγγείες, τα αραχνοειδή αγγεία, η ροδόχρους νόσος και το ποικιλόδερμα Civatte.

Οι θερμικές επιδράσεις του φωτός στο χόριο ξεκινούν μια σειρά από μεταβολικά γεγονότα. Με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την αυξημένη παραγωγή κολλαγονου, συμβάλλοντας στην ελάττωση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υφής του δέρματος.

Στη DermAesthete Clinic, μετά από δερματολογική εξέταση και αξιολόγηση του κάθε περιστατικού, εφαρμόζουμε με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια την θεραπεία IPL Φωτοανάπλασης (Photorejuvenation) VENUS VERSA.

Γιατί να επιλέξω τη Φωτοανάπλαση (Photorejuvenation) VENUS VERSA έναντι άλλων μεθόδων;

 • Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, η Φωτοανάπλαση (Photorejuvenation) IPL VENUS VERSA είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία χάρη στη τεχνολογία Real-time cooling.
 • Δεν έχει καθόλου χρόνο αποθεραπείας και δεν απαιτείται παραμονή στο σπίτι.
 • Οι συνεδρίες διαρκούν μόνο λίγα λεπτά και μετά το πέρας της εφαρμογής μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 • Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει μια ερυθρότητα την οποία καλύπτουμε με τα εξειδικευμένα skincare makeup της Jane Iredale που διαθέτουμε στη Κλινική μας.
 • Από την κιόλας συνεδρία μπορείτε να επιτύχετε ορατά πιο φωτεινό, καθαρότερο και νεανικό δέρμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία Φωτοανάπλασης IPL VENUS VERSA καλέστε στο 2100100692 για να κλείσετε το ενημερωτικό σας ραντεβού!

Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη Κρυολιπόλυση:

 • Η Κρυολιπόλυση είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος μόνιμης μείωσης του επιφανειακού τοπικού λίπους.
 • Είναι από τις πλέον δημοφιλείς θεραπείες παγκοσμίως γιατί είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας μετά την εφαρμογή.
 • Στη DermAesthete Clinic χρησιμοποιούμε την πολύ δοκιμασμένη, ασφαλή και αποτελεσματική συσκευή ICE SCULPTOR, εγκεκριμένη από τους Οργανισμούς FDA και CE, η οποία λειτουργεί μέσω προγραμματισμένης και ελεγχόμενης ψύξης των λιποαποθηκών του ανθρώπινου σώματος (κοιλιά, “ψωμάκια”, κλπ).
 • Η ελεγχόμενη ψύξη της περιοχής αφήνει ανέπαφους τους γύρω ιστούς και προκαλεί εκλεκτική καταστροφή μόνο του λιπώδους ιστού.
 • Η θεραπεία κρατάει περίπου 50’.
 • Από τη 1η εφαρμογή έχουμε έως και 20% μείωση του τοπικού λίπους.

Η Κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος λιπόλυσης:

 • Δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο, νυστέρι, φαρμακευτική αγωγή και χρόνο ανάρρωσης. Είναι μέθοδος λιπόλυσης και λιπογλυπτικής, απόλυτα ανώδυνη και μη επεμβατική.
 • Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης είναι απόλυτα ασφαλής τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.
 • Έχει λάβει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA approved) ήδη από το 2010 διότι δεν προκαλεί μακροχρόνιες βλάβες, όπως π.χ στα περιφερικά νεύρα. Δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ αύξηση των λιπιδίων του αίματος ή ηπατική βλάβη.
 • Φυσικά, στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic πριν γίνει η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται λεπτομερής λήψη ιστορικού και κλινική εξέταση, προκειμένου να αποκλειστούν όσοι έχουν παθήσεις που προκαλούνται ή επιδεινώνονται από το ψύχος. Π.χ σύνδρομο Raynaud, κνίδωση εκ ψύχους, αυτοάνοσες δερματολογικές παθήσεις σε έξαρση, σκληροδερμία, κρυοσφαιριναιμία. Η κύηση, ο θηλασμός και τυχόν πρόσφατη επέμβαση στην υπό θεραπεία περιοχή αποτελούν αντενδείξεις.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα:

Η κρυολιπόλυση δρα σταδιακά.

Από την δεύτερη μέρα μετά την κρυολιπόλυση, ξεκινάει η διαδικασία της φαγοκυττάρωσης των κατεστραμμένων λιποκυττάρων. Τα πρώτα αποτελέσματα της Κρυολιπόλυσης γίνονται ορατά 15-30 ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή. Η διαδικασία απομάκρυνσης των λιποκυττάρων συνεχίζεται σταδιακά επί 2 περίπου μήνες.

Μπορεί να χρειαστούν 12-16 εβδομάδες για να πετύχουμε το μέγιστο κλινικό αποτέλεσμα από μια μόνο θεραπεία, που σημαίνει 20-25% ελάττωση του πάχους του επιφανειακού λίπους στη θεραπευόμενη περιοχή. Ως εκ τούτου, αν απαιτείται περαιτέρω ελάττωση του λίπους θα πρέπει να προγραμματιστούν επιπλέον εφαρμογές στην ίδια περιοχή.

Είναι πολύ σημαντικό παράλληλα με τη θεραπεία της Κρυολιπόλυσης, να λαμβάνουμε αρκετό νερό και υγρά, να αθλούμαστε και να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic για να έχουμε βέλτιστα αποτελέσματα, συστήνουμε τον συνδυασμό Κρυολιπόλυσης με Πρεσσοθεραπεία και με συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων και Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου MP2 Venus Versa Bodysculpting:

 • Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος λεμφικής αποσυμφόρησης και βοηθάει στην αποτελεσματική και ταχύτερη απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων από τον οργανισμό.
 • Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων MP2 Venus Versa Bodysculpting προκαλεί σύσφιξη του δέρματος και παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει τη κυτταρίτιδα και κάνει λιπογλυπτική του σώματος.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται και τους θερινούς μήνες:

Η εφαρμογή της κρυολιπόλυσης δεν διακόπτεται τους θερινούς μήνες, αφού δεν προκαλεί φωτοτοξικότητα ή φωτοαλλεργία.

Το Ice Sculptor System δεν προκαλεί ιατρικής ή αισθητικής φύσεως προβλήματα κατά την εφαρμογή του, όπως μώλωπες ή οιδήματα. Αναμενόμενη αντίδραση είναι η πρόκληση ερυθήματος στην περιοχή μετά την εφαρμογή το οποίο υποχωρεί πολύ γρήγορα.

Μάθετε περισσότερα για τις θεραπείες και τις προσφορές μας κλείνοντας το ραντεβού σας τώρα στο 2100100692

NanoFractional Radiofrequency Venus Viva

Nano-FRACTIONAL Radiofrequency Venus Viva

Εγκεκριμένη από τον FDA

Απόλυτα ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος

Μηδενικος Χρονος Αναρρωσης

Οι θεραπείες δεν διακόπτονται το καλοκαίρι

Τι προσφέρει η θεραπεία Αναδόμησης Δέρματος NanoFractional Radiofrequency Venus Viva;

Το NanoFractional RF Venus Viva ίναι η πιο ισχυρή και καινοτόμος Fractional Ραδιοσυχνότητα παγκοσμίως.

Χρησιμοποιεί τη συνδυαστική τεχνολογία NanoFractional RadioFrequency ™ (RF) με SmartScan ™ , φτάνει ως το δικτυωτό χόριο, διεγείροντας τους ινοβλάστες και παράγοντας νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι προσφέρει πλήρη αναδόμηση του δέρματος σε βάθος.

Είναι μια εγκεκριμένη από τον FDA  πρωτοποριακή συσκευή, ειδικά σχεδιασμένη για να διορθώσει τις ουλές, να ανανεώσει την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα δέρμα σφριγηλό χωρίς σημάδια, να βελτιώσει τον τόνο, την υφή και τη συνολική ποιότητα του δέρματος.

Σε ποιές περιπτώσεις συστήνεται η θεραπεία με Nanofractional RF Venus Viva;

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα έναντι των Fractional Laser;

 • Είναι απόλυτα ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερχρωμελάγχρωσης (PIH) στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες.
 • Οι θεραπείες διαρκούν μερικά μόνο λεπτά χάρη στο μεγάλο μέγεθος της κεφαλής που διαθέτει.
 • Μετά το πέρας της συνεδρίας, μπορεί να δημιουργηθεί ένα ήπιο και παροδικό ερύθημα, το οποίο υποχωρεί μέσα σε μερικές ώρες.
 • Ελάχιστος χρόνος ανάρρωσης. Αμέσως μετά τη Skin Resurfacing θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Πότε θα έχω ορατά αποτελέσματα μετά τη θεραπεία με Nanofractional RF Venus Viva;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή. Το δέρμα είναι πιο λαμπερό και σφριγηλό. Η αναζωογόνηση του δέρματος όμως δρα σταδιακά, διότι η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης ξεκινάει αμέσως μετά την θεραπεία και συνεχίζεται έως και 6 μήνες μετά.

MP2 Ραδιοσυχνότητες Venus Versa

MP2 Ραδιοσυχνότητες Venus Versa

MP2 Ραδιοσυχνότητες Venus Versa

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete, η τελευταίας τεχνολογίας θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες MP2 VENUS VERSA σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική μας κατάρτιση, εγγυώνται υψηλού επιπέδου θεραπείες, που στόχο έχουν:

 • την αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου για τη σύσφιξη του δέρματος
 • τη διαμόρφωση του οβάλ του προσώπου, του λαιμου και του ντεκολτέ
 • την βαθιά αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος από την πρώτη κιόλας εφαρμογή
 • τη λείανση των ρυτίδων
 • άμεση λάμψη και lifting effect
 • τη διαμόρφωση του σώματος
 • τη μείωση της κυτταρίτιδας
 • τη σύσφιξη των μπράτσων, κοιλιάς, μηρών, κνημών
 • Τη καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών

Με ποιές άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες MP2 VENUS VERSA;

Μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με άλλες κοσμητικές πράξεις προσώπου και σώματος που εφαρμόζουμε στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Πρόσωπο: Βοτουλινική Τοξίνη (Botox, Dysport), Μεσοθεραπεία, PRP, Χημικά Peelings, Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος, LED, Νanofractional RF, IPL, Laser.

Σώμα: Πρεσσοθεραπεία, Κρυολιπόλυση, Νήματα, Μεσοθεραπεία, κ.α

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της MP2 VENUS VERSA σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές Ραδιοσυχνοτήτων;

 • Είναι η μοναδική συσκευή που συνδυάζει ταυτόχρονη χρήση Πολυπολικής Ραδιοσυχνότητας (multipolar RF) και PEMF (παλμικό Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο).

Μέσω του συνεργιστικού MP2, το RF διεγείρει άμεσα τους ινοβλάστες, ενώ το PEMF προάγει την αγγειογένεση και επάγει τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών μέσω της απελευθέρωσης του αυξητικού παράγοντα FGF-2, με αποτέλεσμα αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου.

 • Είναι εγκεκριμένη από τον FDA και τον CE.
 • Διεισδύει βαθύτερα από τις συμβατικές συσκευές Ραδιοσυχνοτήτων.
 • Είναι απόλυτα ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Είναι εντελώς ανώδυνη.
 • Η θερμοκρασία του δέρματος ανεβαίνει πολύ γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο και διατηρείται σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Χάρη στη Real Time Thermal Feedback λειτουργία, όπου παρακολουθούμε διαρκώς την θερμοκρασία του δέρματος σε πραγματικό χρόνο.

 • Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων MP2 VENUS VERSA έναντι άλλων μεθόδων σύσφιξης και ανάπλασης;

 • Διότι έχει εξαιρετικά άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή υπάρχει ένα lifting effect και το δέρμα είναι πιο σφριγηλό και λαμπερό. Τα ουσιαστικά αποτελέσματα των θεραπειών όμως φαίνονται μακροπρόθεσμα, καθώς η δράση της θεραπευτικής ραδιοσυχνότητας εξακολουθεί μέχρι και 6 μήνες μετά το πέρας των συνεδριών.

 • Διότι είναι απόλυτα ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Διότι οι θεραπείες σύσφιξης με τις ραδιοσυχνότητες πραγματοποιούνται καθ’ όλο το έτος, δεν διακόπτονται τους θερινούς μήνες.
 • Διότι δεν έχει χρόνο ανάρρωσης, αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας.
 • Διότι είναι μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης, δεν απαιτεί χειρουργείο, νυστέρι ή φάρμακα.

Αφαίρεση Τατουάζ

Αφαίρεση Τατουάζ

Αφαίρεση Τατουάζ

Στη DermAesthete Clinic χρησιμοποιούμε το εξειδικευμένο Ιατρικό Laser Quanta Q-Plus Evo για την αφαίρεση τατουάζ. Eπιτυγχάνουμε έτσι ασφαλή και οριστικά αποτελέσματα στις μισές συνεδρίες ακόμη και για τα πιο δύσκολα τατουάζ.

Τι είναι το Τατουάζ;

Το Τατουάζ είναι η εναπόθεση εξωγενούς χρωματισμένου υλικού στο δέρμα. Μόλις η εξωγενής χρωστική ουσία ενσωματωθεί στο δέρμα, παραλαμβάνεται στα λυσοσώματα εντός των δερματικών ινοβλαστών, των μακροφάγων και των μαστοκυττάρων.

Ξέρατε ότι:

Συχνότερα τα τατουάζ δημιουργούνται για αισθητικούς, καλλιτεχνικούς ή και θρησκευτικούς λόγους.

Υπάρχει όμως και μια άλλη ανεπιθύμητη αιτία δημιουργίας τατουάζ:

Τα τραυματικά τατουάζ είναι πολύ συνηθισμένα και μπορεί να δημιουργηθούν από τη μύτη ενός μολυβιού στο σχολείο, μέχρι από εκρηκτική πυρίτιδα στο πεδίο της μάχης ή από την άσφαλτο σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Τα τατουάζ χρησιμοποιούνται επίσης και στο χώρο της Ιατρικής, ως δείκτες εισχώρησης στις ακτινοβολίες.

Παρόλο που τα Τατουάζ είναι αρκετά δημοφιλή, η τάση για αφαίρεση τους είναι εξίσου μεγάλη τα τελευταία χρόνια.

Η θεραπεία με Λέιζερ θεωρείται η μόνη ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση τατουάζ.

Γιατί να επιλέξετε το Ιατρικό Laser Quanta Q-Plus Evo στη DermAesthete;

Η τεχνολογία αιχμής του Q-Plus Laser της Quanta συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες σε 1 μηχάνημα. Έτσι απαιτούνται περίπου οι μισές συνεδρίες σε σχέση με άλλα Q-Switch Laser προκειμένου να αφαιρεθεί πλήρως το τατουάζ.

Το Q-switch Laser Nd YAG 1064nm απορροφάται από τα σκουρόχρωμα μελάνια (μαύρο, σκούρο μπλε, πράσινο)

To Q-switch Laser KTP 532nm απορροφάται από τα ανοιχτόχρωμα μελάνια (κόκκινο, μωβ, πορτοκαλί, κίτρινο)

To Fractional Laser Nd YAG 1064nm βοηθάει στην γρηγορότερη επούλωση του δέρματος και στην ευκολότερη φαγοκυττάρωση και απομάκρυνση του μελανιού.

Το Q-Plus Laser της Quanta δημιουργεί ένα φωτοακουστικό εφέ που στοχεύει μόνο στις χρωστικές του μελανιού, αφήνοντας το υπόλοιπο δέρμα άθικτο.

Η Q-Plus τεχνολογία χρησιμοποιεί πολύ σύντομους παλμούς, προκειμένου να κατακερματίσει το μελάνι του τατουάζ και να το μετατρέψει σε μικροσκοπικά σωματίδια. Αυτά με τη σειρά τους μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της φαγοκυττάρωσης μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται για την αφαίρεση τατουάζ;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλλει ανάλογα με διάφορα κριτήρια, όπως ο τύπος του δέρματος, το χρώμα και η ποσότητα του μελανιού, το σημείο εντόπισης, πόσο φρέσκο ή παλιό είναι, οι διαστάσεις του τατουάζ και η πιθανή παρουσία ουλών στην περιοχή.

Κατά μέσο όρο απαιτούνται 4 έως 8 συνεδρίες για την πλήρη απομάκρυνση της χρωστικής και να επιτύχουμε άριστα αισθητικά αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία για την αφαίρεση τατουάζ;

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τις διαστάσεις και τα χρώματα του τατουάζ.

Για τατουάζ μικρών έως μεσαίων διαστάσεων, η συνεδρία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Τα πολύχρωμα τατουάζ μεγάλων διαστάσεων ενδέχεται να απαιτούν περισσότερο από 30 λεπτά.

Τι να περιμένω από τη θεραπεία με το Q-Plus Laser;

Αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία είναι πιθανό να παρατηρήσετε αλλαγές στο δέρμα. Το μελάνι θα αρχίσει να εξασθενεί και ορισμένες περιοχές του τατουάζ θα αρχίσουν να ανοίγουν ελαφρώς. Η εξασθένηση του χρώματος γίνεται σταδιακά και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από μερικούς μήνες από την τελευταία συνεδρία.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο ασθενής μπορεί να αντιληφθεί μια αίσθηση νυγμού και καύσου, η οποία ελαχιστοποιείται με τη διαρκή χρήση ενός συστήματος ψύξης στο δέρμα, καθώς και με την εφαρμογή τοπικού αναισθητικού.

Μετά το πέρας της συνεδρίας, υπάρχει οίδημα και ερυθρότητα, που διαρκούν 4 έως 7 ημέρες.

Είναι απαραίτητη η αποφυγή σολάριουμ και ηλιοθεραπείας στην υπό θεραπεία περιοχή για τουλάχιστον ένα μήνα πριν και μετά τη συνεδρία, καθώς και η καθημερινή χρήση αντηλιακού SPF 50+.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic, προκειμένου να επιτύχουμε βέλτιστα θεραπευτικά αποτελέσματα και να ελαχιστοποιήσουμε τις ανεπιθύμητες ενέργειες, οι εφαρμογές γίνονται υπό δερματολογική επίβλεψη.

Μπορείτε να ενημερωθείτε εντελώς δωρεάν για την Αφαίρεση Τατουάζ με το Q-Plus Laser της Quanta  κλείνοντας το ραντεβού σας τώρα.

Medik8

Medik8

Τι είναι η Medik8 Skincare Technology;

Η Medik8 είναι μια εταιρεία παραγωγής υψηλής ποιότητας ιατρικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος τόσο για θεραπείες στον χώρο του ιατρείου όσο και για κατ’ οίκον φροντίδα.

Ενδείξεις για την χρήση των προϊόντων Medik8:

Γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα της Medik8;

 • Έχουν ενισχυμένη δραστικότητα και σταθερότητα
 • Είναι 100% parabens free
 • Έχουν επαγγελματική δράση
 • Είναι πρωτοπόρος στην παροχή δραστικών, επαγγελματικών προϊόντων φρέσκων στην αγορά
 • Συνδυάζονται και ενισχύουν άλλες αισθητικές αγωγές (Μεσοθεραπεία, Βotox, Εμφυτεύματα ΥΟ)
 • Στο Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic δημιουργούμε εξειδικευμένα, εξατομικευμένα πρωτόκολλα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας και το τρόπο ζωής σας!

Επαγγελματικά Προϊόντα

Επικοινωνία

Jane Iredale Skincare Makeup

Jane Iredale Skincare Makeup

Στο Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete έχουμε επιλέξει τα παγκοσμίως βραβευμένα και αναγνωρισμένα Skincare Makeup Jane Iredale.

Τι πρέπει να ξέρεις για τα Jane Iredale Skin Care Mineral Makeup:

 • Είναι τα μοναδικά Makeup που ενδείκνυνται αμέσως μετά από επεμβάσεις, για κάλυψη εκχυμώσεων και ερυθημάτων.
 • Είναι εγκεκριμένα από το SKIN CANCER FOUNDATION χάρη στα φυσικά αντιηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος για τις UVA και
 • Τα Jane Iredale Skin Care Makeup είναι η νούμερο ένα εταιρεία μακιγιάζ που συνιστάται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Είναι υποαλλεργικά, μη ερεθιστικά και μη φαγεσωρογόνα (δεν φράζουν τους πόρους).
 • Είναι πιστοποιημένα Cruelty-Free από τους οργανισμούς PETA και Leaping Bunny Program.
 • Είναι πιστοποιημένα και βραβευμένα από τον ECOCERT για τα φυσικά και βιολογικά συστικά τους.
 • Έχουν βραβευτεί σε παγκόσμια Βραβεία Ομορφιάς και από διάφορα μεγάλα περιοδικά, όπως το Allure’s Best of Beauty.

Τα Jane Iredale Skin Care Mineral Makeup είναι εξειδικευμένα για:

 • Δέρματα με Ακμή, Λιπαρότητα, Διεσταλμένους Πόρους
 • Ευαίσθητες επιδερμίδες
 • Ξηρά, Αφυδατωμένα Δέρματα
 • Δέρματα με έντονη φωτογήρανση
 • Επαγγελματικό Make up
 • Κάλυψη Δυσχρωμιών του Δέρματος – Καμουφλάζ (Αιμαγγειώματα, Λεύκη, Μελαγχρώσεις)

Γιατί να διάλεξετε τα Jane Iredale Skin Care Mineral Makeup;

 • Είναι πολυπροϊοντα:
 • Οι βάσεις παρέχουν σε ένα προϊόν τέσσερις σημαντικές λειτουργίες: βάση, κονσίλερ, αντηλιακό και ενεργή φροντίδα για το δέρμα.
 • Παρέχουν πλήρη κάλυψη με ελάχιστη ποσότητα προϊόντος.
 • Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
 • Αδιάβροχα: Αντέχουν σε νερό και ιδρώτα έως και 12 ώρες.
 • Αντιμικροβιακή, αντιοξειδωτική και σμηγματορρυθμιστική δράση.
 • Προστασία από την UV ακτινοβολία με φυσικά φίλτρα.
 • Ενυδάτωση.
 • Ασφάλεια για τα ευαίσθητα, δυσανεκτικά δέρματα.

Επαγγελματικά Προϊόντα

Επικοινωνία

Dermalogica

Dermalogica

Η Dermalogica® δημιουργήθηκε από μια επαγγελματία ειδικό του δέρματος για τους επαγγελματίες ειδικούς του δέρματος.

‘Ολα τα προϊόντα της Dermalogica κατασκευάζονται στις Η.Π.Α.

Η Dermalogica® πωλείται μόνο σε χώρους που η συνταγογράφηση και οι θεραπείες γίνονται αποκλειστικά από επαγγελματίες ειδικούς του δέρματος.

Η Dermalogica® αποτελεί τη Nο1 επιλογή των επαγγελματιών ειδικών του δέρματος παγκοσμίως, πωλείται σε πάνω από 80 χώρες και συνταγογραφείται συχνότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία με προϊόντα για την υγεία του δέρματος στο χώρο.

Επαγγελματικά Προϊόντα

Επικοινωνία

Dermaceutic

Dermaceutic

Η εταιρεία Dermaceutic Laboratoire είναι στενός συνεργάτης για πάνω από 30.000 ειδικούς στην αισθητική δερματολογία σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά περιποίησης της Dermaceutic περιέχει μια ποικιλία αντιοξειδωτικών, alpha-hydroxy-acids, Υαλουρονικού και σταθεροποιημένης Βιταμίνη C.

Αποτελεί μέρος ενός προγράμματος θεραπείας στο σπίτι και βοηθάει την συντήρηση του αποτελέσματος των θεραπειών που γίνονται στο ιατρείο.

Επαγγελματικά Προϊόντα

Επικοινωνία