Κρυολιπόλυση

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη Κρυολιπόλυση:

 • Η Κρυολιπόλυση είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος μόνιμης μείωσης του επιφανειακού τοπικού λίπους.
 • Είναι από τις πλέον δημοφιλείς θεραπείες παγκοσμίως γιατί είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας μετά την εφαρμογή.
 • Στη DermAesthete Clinic χρησιμοποιούμε την πολύ δοκιμασμένη, ασφαλή και αποτελεσματική συσκευή ICE SCULPTOR, εγκεκριμένη από τους Οργανισμούς FDA και CE, η οποία λειτουργεί μέσω προγραμματισμένης και ελεγχόμενης ψύξης των λιποαποθηκών του ανθρώπινου σώματος (κοιλιά, “ψωμάκια”, κλπ).
 • Η ελεγχόμενη ψύξη της περιοχής αφήνει ανέπαφους τους γύρω ιστούς και προκαλεί εκλεκτική καταστροφή μόνο του λιπώδους ιστού.
 • Η θεραπεία κρατάει περίπου 50’.
 • Από τη 1η εφαρμογή έχουμε έως και 20% μείωση του τοπικού λίπους.

Η Κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος λιπόλυσης:

 • Η κρυολιπόλυση δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο, νυστέρι, φαρμακευτική αγωγή και χρόνο ανάρρωσης. Είναι μέθοδος λιπόλυσης και λιπογλυπτικής, απόλυτα ανώδυνη και μη επεμβατική.
 • Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης είναι απόλυτα ασφαλής τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.
 • Έχει λάβει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA approved) ήδη από το 2010 διότι δεν προκαλεί μακροχρόνιες βλάβες, όπως π.χ στα περιφερικά νεύρα. Δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ αύξηση των λιπιδίων του αίματος ή ηπατική βλάβη.
 • Φυσικά, στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic πριν γίνει η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται λεπτομερής λήψη ιστορικού και κλινική εξέταση, προκειμένου να αποκλειστούν όσοι έχουν παθήσεις που προκαλούνται ή επιδεινώνονται από το ψύχος, π.χ σύνδρομο Raynaud, κνίδωση εκ ψύχους, αυτοάνοσες δερματολογικές παθήσεις σε έξαρση, σκληροδερμία, κρυοσφαιριναιμία, κύηση, θηλασμός, πρόσφατη επέμβαση στην υπό θεραπεία περιοχή.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα:

Η κρυολιπόλυση δρα σταδιακά.

Από την δεύτερη μέρα μετά την κρυολιπόλυση, ξεκινάει η διαδικασία της φαγοκυττάρωσης των κατεστραμμένων λιποκυττάρων. Τα πρώτα αποτελέσματα της Κρυολιπόλυσης γίνονται ορατά 15-30 ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή, αλλά η διαδικασία απομάκρυνσης των λιποκυττάρων συνεχίζεται σταδιακά επί 2 περίπου μήνες.

Μπορεί να χρειαστούν 12-16 εβδομάδες για να πετύχουμε το μέγιστο κλινικό αποτέλεσμα από μια μόνο θεραπεία, που σημαίνει 20-25% ελάττωση του πάχους του επιφανειακού λίπους στη θεραπευόμενη περιοχή.  Ως εκ τούτου, αν απαιτείται περαιτέρω ελάττωση του λίπους θα πρέπει να προγραμματιστούν επιπλέον εφαρμογές στην ίδια περιοχή.

Είναι πολύ σημαντικό παράλληλα με τη θεραπεία της Κρυολιπόλυσης, να λαμβάνουμε αρκετό νερό και υγρά, να αθλούμαστε και να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete  για να έχουμε βέλτιστα αποτελέσματα, συστήνουμε τον συνδυασμό Κρυολιπόλυσης με Πρεσσοθεραπεία και με συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων και Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου MP2 Venus Versa Bodysculpting:

 • Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος λεμφικής αποσυμφόρησης και βοηθάει στην αποτελεσματική και ταχύτερη απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων από τον οργανισμό.
 • Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων MP2 Venus Versa Bodysculpting προκαλεί σύσφιξη του δέρματος και παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει τη κυτταρίτιδα και κάνει λιπογλυπτική του σώματος.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται και τους θερινούς μήνες:

Η εφαρμογή της κρυολιπόλυσης δεν διακόπτεται τους θερινούς μήνες, αφού δεν προκαλεί φωτοτοξικότητα ή φωτοαλλεργία.

Το Ice Sculptor System δεν προκαλεί ιατρικής ή αισθητικής φύσεως προβλήματα κατά την εφαρμογή του, όπως μώλωπες ή οιδήματα. Αναμενόμενη αντίδραση είναι η πρόκληση ερυθήματος στην περιοχή μετά την εφαρμογή το οποίο υποχωρεί πολύ γρήγορα.

Μάθετε περισσότερα για τις θεραπείες και τις προσφορές μας κλείνοντας το ραντεβού σας τώρα στο 2100100692