Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Τι είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ;

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία είναι μια Μεσοθεραπεία αναζωογόνησης της επιδερμίδας του προσώπου, του σώματος και του τριχωτού κεφαλής. Στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το πλάσμα του ατόμου που υποβάλλεται στη θεραπεία. Το πλάσμα είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια. Τα αιμοπετάλια του πλάσματος είναι πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα.

Πως γίνεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία;

Αφού γίνει λήψη ιατρικού ιστορικού, ώστε να βεβαιωθούμε ότι η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ασθενή, γίνεται η αιμοληψία. Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic, χρησιμοποιούμε την εξειδικευμένη για θεραπείες φυγόκεντρο 4000 στροφών ώστε να γίνει σωστός διαχωρισμός του πλάσματος. Μόλις ολοκληρωθεί η φυγοκέντρηση, αναρροφούμε το , δηλαδή το μέρος του πλάσματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια για να το εγχύσουμε στην θεραπευόμενη περιοχή.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας ;

  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μεσω του ερεθισμού των ινοβλαστών
  • Ρυθμίζει τον κυτταρικό μεταβολισμό, ενισχύει την αναγέννηση των ιστών και διεγείρει τη μετανάστευση των κυττάρων
  • Βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία
  • Είναι μια απόλυτα ασφαλής, εντελώς ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία αναζωογόνησης, ανάπλασης και επούλωσης του δέρματος
  • Τα αποτελέσματα από τη θεραπεία με μπορούν να διαρκέσουν έως και δύο χρόνια.

Ποιές είναι οι θεραπευτικές χρήσεις του ;