Η κυρία Πινακουλάκη Άρτεμις αποτελεί μια φωτεινή εξαίρεση στο χώρο της Δερματολογίας, με άριστη γνώση του αντικειμένου και ευρύτατο φάσμα ιατρικών γνώσεων, αφού συνδυάζει την σπουδαία επιστημονική της γνώση με την εξέχουσα προσωπικότητά της, καταπληκτικός χαρακτήρας με ήθος. Οι ενδελεχείς εξετάσεις στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο της και ο τρόπος που αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα μου ήταν ο ένας λόγος που την εμπιστεύτηκα και η θετική της αύρα, η ηρεμία και η σιγουριά που μου ενέπνευσε ο δεύτερος. Σε μια πληθώρα γιατρών που είναι πρωταρχικά έμποροι και έπειτα επιστήμονες, και εσείς γιατρέ μου ανήκετε στους σπουδαίους  επιστήμονες, όπου εργάζεστε αδιάλειπτα με στόχο πάντα την επιστημονική και παράλληλα ανθρώπινη αντιμετώπιση στους ασθενείς σας.

Αγαπητή  κ. Πινακουλάκη , θα ήθελα να σας πω για άλλη μία φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί πραγματικά «ΜΟΥ ΣΩΣΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ» με την διάγνωσή σας… Η διάγνωσή σας  και η αποτελεσματική θεραπεία ήταν αυτή που κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή, και δεν το λέω από δόση υπερβολικής ευγένειας αλλά γιατί αυτή είναι η αλήθεια! Δεν είχα ένα απλό δερματικό νόσημα, αλλά η ασθένεια αυτή μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας έθεσε σε κίνδυνο την ζωή μου !  Για μένα και την οικογένειά μου δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το δώρο που μου κάνατε.

Όσα ευχαριστώ και να πω δεν θα είναι αρκετά, γι’ αυτό το μόνο που θα πω είναι να σας έχει πάντα καλά ο Θεός και εσάς και την οικογένειά σας! Σπανίζουν σήμερα οι γιατροί που είναι και εξαίρετοι επιστήμονες ειδικά όσον αφορά τη διάγνωση ,αλλά και άνθρωποι, και εσείς είστε ένας από αυτούς τους σπάνιους ανθρώπους! Να είστε πάντα καλά.

Η κυρία Πινακουλάκη  είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου. Η εμπειρία μου στα χέρια της ήταν πολύ ευχάριστη, παρ’ όλες τις δυσκολίες! Έκανε τα πάντα να μοιάζουν απλά και πολύ εύκολα!

Γιατρέ μου προχωρήστε μπροστά , γιατί έχετε να δώσετε πολλά ακόμα στον χώρο της ιατρικής -δερματολογίας …

Ειρήνη Κ.

Ένας πανέμορφος και υπερσύγχρονος χώρος με τα καλύτερα μηχανήματα!! Επισκεύτηκα το ιατρειο και για λειζερ και για το θέμα που αντιμετωπίζω με την ακμή. Οι κοπέλες ευγενέστατες και χαμογελαστές και η γιατρός επίσης! Μου εξήγησε απο τι προέρχεται το πρόβλημα και ασχολήθηκε πολύ ώρα…τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! Ευχαριστώ πολύ

Τατιανή Γ.

Επισκέφτηκα τυχαία τη DermAesthete Clinic, πριν αρκετό καιρό, αναζητώντας την συνδρομή μιας πραγματικής δερματολόγου και όχι κάποιου ινστιτούτου αισθητικής, σχετικά με ένα χρόνιο πρόβλημα που έχω με τον ήλιο και τους ερεθισμούς που προκαλεί.

Έκλεισα σχετικά σύντομα ραντεβού και η εντύπωση που μου προκάλεσε το ιατρείο και το προσωπικό του ήταν εξαιρετική. Δεν περίμενα πολύ να δω την γιατρό αν και είχε μια δύσκολη περίπτωση να αντιμετωπίσει. Έμεινα ενθουσιασμένη από την ακρίβεια των παρατηρήσεών της, τον τρόπο που με εξέτασε και την ολοκληρωμένη πρόταση θεραπείας που μου συνέστησε. Προς αποφυγή ενδεχόμενων αντιδράσεων από το δέρμα μου -που θεωρείται αρκετά ευαίσθητο-, εκτός των φαρμακευτικών παρασκευασμάτων, μου έδωσε δείγματα των προϊόντων που η ίδια θεωρούσε ότι θα με βοηθήσουν ουσιαστικά.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Η γιατρός κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και είναι τρία χρόνια τώρα που την επισκέπτομαι ανά τακτά διαστήματα, μια και ο χρόνος περνά και το δέρμα μας είναι από τα σημαντικότερα όργανα του σώματός μας και πρέπει να το φροντίζουμε.

Βικυ Α.

Το Δερματολογικό ιατρείο DermAesthete Clinic προσφέρει υπηρεσίες μέσα σε ευχάριστο κλίμα. Στα 24 μου η κ. Πινακουλάκη με θεράπευσε από μόλυνση καραμπινάτη – σταφυλόκοκκο και κατάφερε με τις άριστες γνώσεις της και την λαμπρή επιστημοσύνη της να μου επαναφέρει την επιδερμίδα του προσώπου μου στην αρχική της κατάσταση. Μετά από 15 χρόνια επέστρεψα και συνάντησα ένα σύγχρονο ιατρείο επανδρωμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για θέματα αισθητικής και αποτρίχωσης. Το κλίμα είναι φιλικό και ευχάριστο. Η Τάνια Λεούση στο κομμάτι της αισθητικής σου προσφέρει άριστες συμβουλές και υπηρεσίες. Πλέον πηγαίνει και ο γιος μου για την εφηβική ακμή . Το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν.

Ελένη Β.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη όσον αφορά στον καθαρισμό προσώπου, στην αποτρίχωση αλλά και στη θεραπεία που ακολούθησα. Είναι πάντα ευγενική, γελαστή, άψογη επαγγελματίας και πάντα ενημερωμένη. 💗💗 Συνιστώ τη DermAesthete Clinic ανεπιφύλακτα!

Πολίνα Λ.

Απόλυτος επαγγελματισμός και κατάρτιση, αποτελεσματικές θεραπείες και εξελιγμένες τεχνικές.. Περιβάλλον ευχάριστο και καθαρό με όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid-19  οι καλύτεροι με διαφορά που έχω επισκεφτεί!

Μαρία Γ.

Πήγα για θεραπεία ραγαδων έπειτα από εγκυμοσύνη, και ειλικρινά ενώ είχα αμφιβολίες για το αποτέλεσμα, τελικά με εξέπληξαν θετικά. Έδειξε ενδιαφέρον σε ανθρώπινο επίπεδο και για την μετέπειτα πορεία πράγμα που μου άρεσε διότι το συναντάς σπάνια σε γιατρό. Φυσικά εμπιστεύτηκα και το λέιζερ αποτρίχωσης και εν τέλει χαίρομαι που τις γνώρισα.

Το ιατρείο σαν χώρος είναι πανέμορφος και όλα τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί απίστευτα!

Καλη συνέχεια 💞

Αναστασία Κ.

Επισκέφθηκα την DermAesthete Clinic για το νόσημα της ακμής που με απασχολούσε. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και ιδιαίτερα έκπληκτη με το πόσο επεξηγηματική ήταν για το νόσημα! Μου εξήγησε επιστημονικά τι ακριβώς είναι η ακμή και πως θα πάει η θεραπεία βήμα βήμα μαζί της. Είναι μια Γιατρός που δείχνει το ενδιαφέρον προς τον ασθενή παραπάνω και από τον ίδιο και χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σαν και την Γιατρό να είναι εκεί να λύση κάθε απορία μπορεί να θεώρησα ανούσια! Θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα  χωρίς καμία αμφιβολία!!!!

Βασιλική Λ.

Άμεση προσέγγιση στο πρόβλημα μας με την χρήση του καλύτερου και πιο σύγχρονου εξοπλισμού από άριστα εκπαιδευμένους χειριστές. Οι συνεδρίες σε εμένα και την σύζυγο είχαν άμεσο και άριστο αποτέλεσμα. Η εξειδίκευση αλλά και η γνώση του προσωπικού είναι άψογη με αυτήν της υπευθύνου να ξεχωρίζει από υψηλή γνώση αλλά και εξυπηρέτηση και υπευθυνότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από τους δυο μας

Ανδριανός Μ.

Η κ. Πινακουλάκη είναι μια εξαιρετική επιστήμονας, πάντα ενημερωμένη και άριστα καταρτισμένη, αποτελεσματική με συνέπεια. Αντιμετωπίζει τον ασθενή ολιστικά, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος! Το ιατρείο είναι ένας πολύ όμορφος χώρος, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας και όλο το προσωπικό είναι πάντα φιλικό. Σας ευχαριστώ για όλη σας την βοήθεια!

Βεατρίκη Χ.

Από την πρώτη συνεδρία κιόλας (laser) είδα εξαιρετικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα ένιωσα πολύ άνετα στο χώρο χάριν της άψογης συμπεριφοράς του προσωπικού 👌😃👍

Γιάννης Τ.

Η κυρία Τάνια Λεούση είναι εξαιρετική επαγγελματίας , άριστη γνώστρια του αντικειμένου και ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό της. Ευχάριστο περιβάλλον και άριστα  καταρτισμένο προσωπικό . Σου εμπνέουν εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Άννα Μ.

Η κ. Λεούση ειναι εκπληκτική σε αυτό που κάνει. Προσωπικά πάντα ήμουν επιφυλακτικός με τα Δερματολογικά Κέντρα μιας και απο προσωπική εμπειρία ένιωθα οτι το μόνο που τους νοιάζει είναι να σου πάρουν όσα περισσότερα λεφτά γίνεται, πολλές φορές, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο μέρος δεν έχει καμία σχέση με ότι προανέφερα! Ζεστό κλίμα από την πρώτη στιγμή και τα αποτελέσματα είναι αυτά που πραγματικά σου υπόσχονται και θέλεις. Οι τιμές είναι απολύτως λογικές και είναι πολύ εύκολο να βρεις διαθέσιμο ραντεβού.

Γιώργος Χ.

Εκτός από το μοντέρνο και καθαρό χώρο, αξίζει να σημειωθεί το καταρτισμένο και πολύ φιλικό προσωπικό, που σου αποπνέει κατευθείαν εμπιστοσύνη, και σου μηδενίζει κάθε άγχος! Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και άκρως ικανοποιητικά!! Μην διστάσετε στιγμή να επισκεφθείτε τη DermAesthete Clinic για οποιαδήποτε υπηρεσία!!

Μαρία Μ.

Πολύ ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον. Η κα Λεούση και όλο το προσωπικό είναι πολύ επαγγελματίες και προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια!!

Γεωργία Μ.

Δεν τις αλλάζω με τίποτα!

Κωνσταντίνα Ρ.

Όμορφος, καθαρός χώρος, ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό! Εξαιρετικά αποτελέσματα στη λειζερ αποτρίχωση!

Βασίλης Μ.

Υπέροχο περιβάλλον με σύγχρονα μηχανάματα και πολύ καλά καταρτισμένο προσωπικό που σου αποπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά.. το συστήνω ανεπιφυλακτα !!

Ευσταθία Σ.

Τέλειος χωρος, υπέροχη εξυπηρέτηση, απίστευτο αποτέλεσμα! Η καλύτερη δερματολογική κλινική του Πειραιά!

Γιάννα Ρ.

Την τελευταία φορά που πήγα στη DermAesthete Clinic, με διεγνωσαν με ελαφριά μορφή ροδόχρου και flushing, έκανα λέιζερ στο ιατρείο και το πρόβλημα μου εξαφανίστηκε μετά από 2 συνεδρίες! Γενικά είναι εξαιρετική ιατρός με εμπειρία και την εμπιστεύομαι!

Θανάσης Σ.

Έκανα καθαρισμό προσώπου, τη θεραπεία 4 σε 1. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Κυριολεκτικά έλαμπε το πρόσωπό μου. Ευγενέστατη κυρία, ασχολήθηκε μαζί μου και μου έδωσε τη κατάλληλη θεραπεία για το σπίτι.

Στέλλα Μ.

Η εξυπηρέτηση είναι καταπληκτική. Έρχομαι για θεραπεία Λέιζερ αποτρίχωσης και σημαδιών από Ακμή. Εξαιρετική δουλεία με ιατρική συνέπεια! Ευχαριστώ πολύ.

Δέσποινα Ρ.

Είναι ενημερωμένες επιστήμονες με άψογες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Άνθρωποι εμπιστοσύνης με χαμόγελο και υπομονή να εξηγήσουν λεπτομερώς!!!! Συστήνω τη DermAesthete Clinic ανεπιφύλακτα για ιατρικές και αισθητικές παροχές!

Μαρία Κ.