Αναδόμηση Δέρματος

Αναδόμηση Δέρματος

Εγκεκριμένη από τον FDA

Μηδενικός χρόνος ανάρρωσης

Απόλυτα ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος

Σε αντίθεση με τα Fractional Laser, οι θεραπείες δεν διακόπτονται το καλοκαίρι.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας DermAesthete Clinic σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σας, για να πετύχουμε γρήγορα και με ασφάλεια το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι προσφέρει η Αναδόμηση Δέρματος με NanoFRACTIONAL RF Venus Viva;

Είναι η πιο ισχυρή και καινοτόμος Fractional Ραδιοσυχνότητα παγκοσμίως.

Χρησιμοποιεί τη συνδυαστική τεχνολογία NanoFractional RadioFrequency ™ (RF) με SmartScan ™ , φτάνει ως το δικτυωτό χόριο, διεγείροντας τους ινοβλάστες και παράγοντας νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι προσφέρει πλήρη αναδόμηση του δέρματος σε βάθος.

Είναι μια εγκεκριμένη από τον FDA  πρωτοποριακή συσκευή, ειδικά σχεδιασμένη για να διορθώσει τις ουλές, να ανανεώσει την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα δέρμα σφριγηλό χωρίς σημάδια, να βελτιώσει τον τόνο, την υφή και τη συνολική ποιότητα του δέρματος.

Σε ποιές περιπτώσεις συστήνεται η Αναδόμηση με Nanofractional RF Venus Viva;

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και γιατί να επιλέξω τη θεραπεία με Nanofractional RF Venus Viva έναντι Fractional Laser;

  • Είναι απόλυτα ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερχρωμελάγχρωσης (PIH) στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες.
  • Οι θεραπείες διαρκούν μερικά μόνο λεπτά χάρη στο μεγάλο μέγεθος της κεφαλής που διαθέτει.
  • Μετά το πέρας της συνεδρίας, μπορεί να δημιουργηθεί ένα ήπιο και παροδικό ερύθημα, το οποίο υποχωρεί μέσα σε μερικές ώρες.
  • Ελάχιστος χρόνος ανάρρωσης. Αμέσως μετά τη Skin Resurfacing θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Πότε θα έχω ορατά αποτελέσματα μετά τη θεραπεία με Nanofractional RF Venus Viva;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή. Το δέρμα είναι πιο λαμπερό και σφριγηλό. Η αναζωογόνηση του δέρματος όμως δρα σταδιακά, διότι η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης ξεκινάει αμέσως μετά την θεραπεία και συνεχίζεται έως και 6 μήνες μετά.