Βιογραφικό

Δερματολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη Λεούση Πειραιάς

Άρτεμις Πινακουλάκη

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Εξειδικευμένη στο Leeds Foundation For Dermatological Research της Μ. Βρετανίας


Η Άρτεμις Πινακουλάκη είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, εξειδικευμένη στην θεραπεία της Ακμής, της Αισθητικής Δερματολογίας (Botox, Liquid Lift, Aptos νήματα, κα) και της Κλινικής και Επεμβατικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας.

Ο άξονας γύρω από τον οποίο κινείται ως Ιατρός είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και απόκτηση κάθε σύγχρονης γνώσης, διότι η ιατρική δεν είναι στατική επιστήμη, τουναντίον εξελίσσεται συνεχώς και μάλιστα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χάρις στην σύγχρονη τεχνολογική ανάπτυξη.

Δεν σταματά να μελετά και να εξελίσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της, προκειμένου να προσφέρει στους ασθενείς της υπεύθυνα και σοβαρά, υψηλό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών.

Στόχος της είναι η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς της. Η άρτια επιστημονική γνώση και κατάρτιση, η ανθρώπινη προσέγγιση στον πάσχοντα συνάνθρωπο και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός για γρήγορα, ασφαλή και βέλτιστα θεραπευτικά αποτελέσματα.


Δερματολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη Λεούση Πειραιάς

Βιογραφικό της Δερματολόγου:

Κατόπιν επιτυχών εισαγωγικών εξετάσεων, ενεγράφη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, όπου και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την θητεία της ως αγροτική ιατρός στην υπηρεσία υπαίθρου.

Εργάστηκε ως ειδικευόμενη παθολόγος στο Γ.Π.Ν.Η. “Βενιζέλειο-Πανάνειο” και μετέπειτα ως Ιατρός Παθολόγος στο Τ.Μ.Υ ΙΚΑ.

Τον Φεβρουάριο του 1992 ξεκίνησε την ειδίκευση της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Α. Συγγρός στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία.

Το 1994 εργάστηκε στο τμήμα της Ακμής του LGI (Leeds Foundation For Research) στο Leeds της Μεγάλης Βρετανίας. Εξειδικεύτηκε στις τεχνικές μελέτης και θεραπείας της Ακμής υπό την επίβλεψη του Professor W.J. Cunliffe.

Είναι εξειδικευμένη και πιστοποιημένη σε θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας:

Έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες παγκόσμια και πανευρωπαϊκά συνέδρια και ως ομιλήτρια σε Συνέδρια της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη είναι Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής (ΕΕΔΑ), της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων, της European Association of Dermatology and Venereology (EADV), της European Society for Cosmetic and  Aesthetic Dermatology (ESCAD).

Κλείστε ραντεβού με τη δερματολόγο εδώ.